missatge C30
Sortida tècnica al port pesquer d'Arenys de Mar, i presentació del projecte de custòdia marina "Canyons del Maresme"
testBenvolguts/des,

El proper 14 de juny es realitzarà la sortida tècnica al port pesquer d'Arenys de Mar, i presentació del projecte de custòdia marina "Canyons del Maresme". L'objectiu és conèixer les tècniques de captura i posterior comercialització del peix i les accions que amb el sector pesquer es duen a terme en el projecte de custòdia marina “Canyons del Maresme”.

Durant la visita al port es veuran les diferents arts de pesca utilitzades, les seves espècies objectius i l'estacionalitat. També es reconeixeran els diferents tipus d'embarcacions utilitzats per pesca i es veurà la subhasta (parcialment) de peix a la llotja.

PROGRAMA


15:45h  Introducció del projecte de Custòdia dels "canyons del maresme" a càrrec de SUBMON. Col·laboracions i feina amb confraries de la zona de custòdia.

16:00h Visita al port pesquer d'Arenys de Mar, a càrrec de la confraria de Sant Elm. Es veuran les diferents arts de pesca, es parlarà de la importància de la confraria dins de l'àrea de maresme i es visitaran les instal·lacions de la llotja.

17:00h Explicació sobre la comercialització del peix i el funcionament de la subhasta.

17:15h Visita a la subhasta de peix de la llotja d'Arenys de Mar.

17:45h Torn de preguntes.

18:00h Final de la visita.


Inscripcions: La sortida és gratuïta però cal confirmar la vostra assistència abans del dia 12 de juny a mcamps@custodiaterritori.org , indicant nom, entitat, telèfon, i correu-e. Indiqueu també la vostra disponibilitat de cotxe, per poder organitzar cotxes compartits, si s’escau.

El lloc de trobada de la sortida és:  Port pesquer d’Arenys de Mar.

Us hi esperem a tots i totes! 


 

Amb el suport regular de: Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
Universitat de Vic · Organitzacions i persones membres de la Xarxa

Amb el suport a projectes de llarga durada de: Fundación Biodiversidad · Instrument financer LIFE de la Unió Europea · Obra Social La Caixa