Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Noves incorporacions a la XCN

Divendres 8 Novembre 2019 - 16:47

Gràcies al Programa de Garantia Juvenil incorporem a l'Anna, la Carla i la Cristina.

En els pròxims 6 mesos treballaran en diversos projectes que tenim entre mans!


La Carla Juvinyà és llicenciada en Biologia (UAB) i té un màster en Ecologia, Gestió i Restauració del Medi natural (UB). Actualment està acabant el doctorat en Ecologia terrestre al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) sobre el canvi en els estocs de carboni segons el canvi d'usos del sòl. Des de ben jove va participar com a voluntària a Fundació Mar fent seguiment de la posidònia al litoral català, a més de fer cursos sobre fauna i formar-se com a educadora ambiental.

Li encanta sortir a la natura a caminar, observar ocells i relaxar-se; però també participa activament en d'altres activitats. Forma part del grup d'espectacles de carrer Pim Pam Pum Foc, com a mentora del programa català de refugi i en diferents moviments socials de la ciutat on viu.

Podeu contactar amb ella a cjuvinya@xcn.cat.


L'Anna Pujol és graduada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un màster de Llengües Aplicades de la Universitat de Lleida. Li encanta explicar històries, i si estan relacionades amb la natura, millor. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació locals i comarcals. Durant els darrers dos anys ha estat corresponsal del diari Regió7 al Solsonès, on ha tocat sovint temes de medi ambient.

És de Sallent, viu a Solsona, i li agrada viatjar i conèixer racons del costat de casa, de l'altre cantó del riu o de l'altra banda de l'oceà. Està ben contenta de formar part de l'equip de la XCN, on podrà aprendre, fer xarxa, i ajudar en el desenvolupament de tasques i projectes de Comunicació. Ha fet de voluntària en festivals culturals i li apassiona la música. Toca el caixó (el tambor i les maraques) en un grup de folk reivindicatiu.

Podeu contactar amb ella a apujol@xcn.cat.


La Cristina Pujol és graduada en Filosofia, Política i Economia per la Universitat Pompeu Fabra i té un Màster en Anàlisi Política i Assessoria Institucional de la Universitat de Barcelona. Ha treballat a ACCIÓ (Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya), avaluant l’impacte de polítiques públiques pel gabinet tècnic de l’Àrea d’Estratègia i Intel·ligència de Negoci. També ha treballat al món de la consultoria, realitzant projectes focalitzats en els àmbits de les polítiques públiques, anàlisi de dades, planificació estratègica de ciutats i territori i desenvolupament econòmic, tecnològic i sostenible territorial.

S'incorpora a la Xarxa de Conservació de la Natura per treballar en l'àmbit d'incidència política i contribuir al desenvolupament de polítiques públiques territorials i sectorials que tinguin un impacte positiu en la conservació, protecció, gestió i custòdia del territori.

En el seu temps lliure, la Cristina juga a bàsquet al Lima-Horta de Barcelona i li agrada viatjar. Ha trepitjat els 5 continents però encara li queden molts països per visitar i indrets nous a explorar.

Podeu contactar amb ella a cpujol@xcn.cat.


Les 3 persones han estat contractades gràcies al Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Cofinançat per la iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014 - 2020, amb un cofinançament del 91,89%.
Més, sobre...: incorporacions , garantia juvenil , feina
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies