Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria d’ajuts a Projectes d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT)

Dijous 7 Novembre 2019 - 12:28

  
Els PECT són iniciatives, impulsades pels agents del territori i liderades per les entitats públiques locals de Catalunya, que articulen uns projectes amb operacions i actuacions per a la transformació econòmica del territori, que tenen un fort component d'innovació.

Les paraules clau de la convocatòria vinculades o vinculables a la missió de la XCN són: conservació i foment del patrimoni natural, protecció i restauració de biodiversitat, foment dels serveis ecosistèmics, promoció de l’ús eficients dels recursos, turisme, suport a la innovació social, economia verda, equilibri territorial, ecoinnovació i estímul de la demanda de productes i serveis respectuosos amb el medi ambient.


A tenir en compte:

Cal presentar un pressupost amb una despesa subvencionable mínima de 1.000.000 d'euros. La taxa màxima de cofinançament de la despesa elegible és del 50%.

Data límit per presentar-s'hi: 15 de novembre.

Per a més informació consulteu les bases de la convocatòria. 
Més, sobre...: finansament , pect , convocatoria
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies