Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Obert el període per presentar-se a la XXI edició dels “Premios nacionales a la Investigación y Defensa en Producción Ecológica”

Dijous 26 Setembre 2019 - 15:57

   
- "Premio Andrés Núñez de Prado a la investigación en producción ecológica"

- "Premio Andrés Núñez de Prado a la defensa y fomento de la producción ecológica"
 
Data límit per presentar-se a les 2 modalitats: 25 d’octubre.
 
- “PREMIO ANDRÉS NÚÑEZ DE PRADO A LA INVESTIGACIÓN EN PRODUCCIÓN ECOLÓGICA”

Amb l'objecte de fomentar la investigació en temes relacionats amb la Producció Ecològica, l'Associació Valor Ecològic (Ecovalia), juntament amb la família Núñez de Prado, atorga amb caràcter anual un premi a un treball de recerca. Aquests treballs han de considerar la producció ecològica com un sistema econòmicament viable i socialment just, l'objectiu fonamental sigui la producció d'aliments d'òptima qualitat i en suficient quantitat, treballant de forma respectuosa amb els ecosistemes, mantenint o incrementant la fertilitat del sòl a llarg termini, proporcionant a la ramaderia les condicions vitals que els permetin realitzar tots els aspectes del seu comportament innat, evitant totes les formes de contaminació que puguin resultar de les tècniques agràries, mantenint la diversitat genètica del sistema agrari i del seu entorn, permetent que els agricultors/es i ramaders/es obtinguin uns ingressos satisfactoris i realitzin un treball gratificant en un entorn laboral saludable, considerant l'ampli impacte social, econòmic i ecològic del sistema agrari. Per a aquesta edició es continuaran prioritzant aquells treballs que hagin estudiat la producció ecològica i el canvi climàtic, en relació a la seva mitigació i/o adaptació.

Es premiarà un treball inèdit (o que se n’hagi publicat un article amb data posterior a l’1 de gener del 2018).

El premi compta amb l’entrega d’un diploma commemoratiu i una dotació econòmica de 6.000€.
 

- “PREMIO ANDRÉS NÚÑEZ DE PRADO A LA DEFENSA Y FOMENTO DE LA PRODUCCIÓN ECOLÓGICA”
S'atorga una segona modalitat de premi, també amb caràcter anual. L'objectiu és el reconeixement de la tasca de persones, empreses o entitats que hagin contribuït de forma notòria a la defensa i el foment de la Producció Ecològica.

En aquest premi honorífic, els candidats hauran de ser proposats per persones, grups de persones, empreses o entitats. Caldrà presentar una relació dels seus mèrits i motius pels quals s’ha presentat la seva candidatura.

El premi compta amb l’entrega d’un diploma commemoratiu.
 

Per a més informació sobre com presentar-se als premis, funcionament del jurat i compromisos a assumir en cas de ser premiats, entre altres informacions, consulteu les bases del premi. 
 
Més, sobre...: finansament , premi , agroecologia
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies