Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

XIV Edició dels Premis Fundación BBVA a la conservació de la biodiversitat

Divendres 21 Desembre 2018 - 12:52

La data límit per presentar-s’hi és el 5 d’abril del 2019.
 
Els Premis a la Conservació de la Biodiversitat de la Fundació BBVA pretenen reconèixer i incentivar la tasca de les organitzacions conservacionistes, les institucions i els organismes que desenvolupen polítiques o funcions de conservació mediambiental, així com la de professionals de la comunicació que contribueixen amb el seu treball a protegir el patrimoni natural.
Es contemplen tres modalitats de premis:
 
- Premi Fundació BBVA a la Conservació de la Biodiversitat a Espanya. Hi haurà un sol premi dotat amb 250.000 euros, un diploma i un símbol artístic.

- Premi mundial Fundació BBVA a la Conservació de la Biodiversitat. Hi haurà un sol premi dotat amb 250.000 euros, un diploma i un símbol artístic.

- Premi Fundació BBVA a la Difusió del Coneixement i Sensibilització en la Conservació de la Biodiversitat a Espanya. Hi haurà un sol premi dotat amb 80.000 euros, un diploma i un símbol artístic. 

Per presentar-s’hi, entre d’altres, s’haurà de presentar una memòria de l’entitat que presenta el projecte, una memòria del projecte i annexes que verifiquin la realització del projecte.

Data límit per presentar-s’hi: 5 d’abril del 2019a les 12h.
 
Per a més informació consulteu la pàgina web dels premis

 
Més, sobre...: premi , fundacio bbva , conservacio , natura
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies