Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Joc de cartes sobre peixos continentals de Catalunya

Dijous 15 Novembre 2018 - 16:09

El joc ha estat desenvolupat per la Universitat de Girona.

Des del GRECO (Grup de recerca en Ecologia Aquàtica Continental, Institut d’Ecologia Aquàtica, Universitat de Girona) hen desenvolupat l'ICTIO, el joc de cartes sobre els peixos continentals de Catalunya. L’objectiu d’aquest joc és fer arribar a tothom d’una manera amena i divertida el coneixement sobre la gran diversitat de peixos que habiten en els ecosistemes aquàtics continentals (rius, llacs, estanys, aiguamolls...) de Catalunya, la seva importància i les problemàtiques que els afecten, per contribuir així a la seva conservació.

El joc conté 3 cartes d’alteracions i 53 d’espècies de peixos continentals, de les quals 29 són autòctones de Catalunya, incloent-hi 2 regionalment extingides i 6 que han estat translocades, i 24 són les exòtiques més importants.

Podeu encarregar el vostre joc de cartes ICTIO a http://botiga.assoc-cen.org/

Trobareu més informació a la web del GRECO .
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies