Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nou acord de custòdia del Grup de Natura Freixe a la Reserva Natural de Sebe

Dijous 14 Juny 2018 - 18:40

La finca, ubicada en XN2000, presenta un alt valor natural. 
El passat 11 de juny es va adquirir una finca situada al tram final de la Reserva de Fauna Salvatge de Sebes (Flix). Aquesta finca, amb una superfície de 4,23 hectàrees, es caracteritza per tenir en poc espai una gran biodiversitat: una zona d'oliveres centenàries amb marges de pedra seca espectaculars, una zona de transició amb grans mates (llentiscles) i un tram vora riu just enfront de les Illes fluvials de Sebes. Aquesta finca s'ha adquirit per cedir-la amb un acord de custòdia al Grup de Natura Freixe com a entitat gestora de la Reserva de Sebes per a que formi part de les accions de gestió d'hàbitats i espècies que s'hi duen a terme. Alhora s'incorporarà la producció ecològica de les oliveres a la marca d'oli extra verge de la Reserva: l'oli Mas de Pitoia.

Segons el nou propietari de la finca "el motiu d'adquisició és una aposta familiar per contribuir a la conservació del patrimoni natural en un espai de gran valor, per implicar-nos en primera persona en un projecte emblemàtic com el de la reserva de Sebes, tant en la gestió i millora i d'hàbitats i espècies d'interès com en la producció ecològica d'oli d'oliva". 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies