Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Acte de lliurament del I Premi de la Fundació Privada Girbau "Natura i Societat"

Dimecres 31 Maig 2017 - 11:17

El projecte premiat és "“VOLCAT” Custòdia participativa activa: voluntariat i educació ambiental en finques en custòdia" del Grup de Natura Freixe.

El proper dissabte 10 de juny tindrà lloc l'acte de lliurament del I Premi Fundació Privada GIRBAU “Natura i Societat”, el qual ha seleccionat el projecte:

“VOLCAT” Custòdia participativa activa: voluntariat i educació ambiental en finques en custòdia" del Grup de Natura Freixe

Durant l’entrega del premi es realitzarà la conferència “El canvi climàtic, què hi podem fer?”, a càrrec del meteoròleg Francesc Mauri.

L’acte tindrà lloc a l’edifici El Sucre de Vic, el proper dissabte 10 de juny a les 20.30h. És necessari confirmar assistència a través de premifundaciogirbau@gmail.com, trucant al 93 886 61 35 (de dill a div de 9 a 17h) o complentant el formulari online. Hi esteu tots convidats! Per a més informació descarregueu-vos la invitació.

El Premi Fundació Privada GIRBAU "Natura i Societat" va rebre un total de 40 propostes que optaven al premi.

El Premi Fundació Privada GIRBAU té per objectiu reconèixer iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació. El Premi neix amb caràcter bianual i s’emmarca en la voluntat de la Fundació Privada Girbau de donar suport a aquelles entitats que treballen per a la protecció i millora del nostre patrimoni natural, des del compromís i la responsabilitat. I amb la convicció ferma que la millor manera de fer-ho és fomentant la participació de la societat, i la transmissió de valors de respecte i responsabilitat envers el medi ambient.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies