Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Molt bona recepció de propostes al Premi Fundació Privada Girbau "Natura i Societat"

Dijous 2 Març 2017 - 13:09

El premi ha rebut un total de 40 projectes!
 

El passat 31 de gener es va tancar el període de recepció de projectes que opten al Premi Fundació Privada Girbau "Natura i Societat", on la XCT gestiona la part tècnica. S'han rebut un total de 40 projectes molt diversos tant en temàtiques com en àmbit d'actuació: s'han presentat projectes tant de caràcter local com comarcal i nacional. Els projectes abarquen una gran amplitud de temàtiques: actuacions de recuperació de fauna i flora, actuacions de reforestació, actuacions de divulgació sobre els valors mediambientals de determinats espais i projectes que promouen l'agricultura ecològica i el malbaratament alimentari són algunes de les temàtiques presentades. A més, diversos d'aquests projectes incorporen voluntaris i/o persones amb risc d'exclusió social per a la seva execució.

Des de la XCT valorem molt positivament els projectes rebuts, tant per la seva qualitat com per la seva diversitat. En les properes setmanes es reunirà el jurat per valorar les propostes rebudes. El jurat estarà format per: 2 representants de la Fundació Privada Girbau, 1 representant del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), 1 representant de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i el meteoròleg i presentador de televisió Francesc Mauri.

Està previst notificar el guanyador del premi a partir del 30 d'abril del 2017.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies