Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Finalitza amb èxit la 3a edició del curs onilne d'Introducció a la Custòdia del Territori

Dijous 2 Març 2017 - 12:53

En aquesta edició hi han participat un total de 56 alumnes.
 

El passat 26 de febrer va finalitzar la 3a edició del curs online d'Introducció a la Custòdia del Territori. Dels 56 alumnes matriculats, 48 han aprovat el curs. La valoració que els alumnes fan és molt positiva. Tant els materials com el fet que aquest sigui autoevaluatiu ha estat molt ben valorat pels alumnes. Globalment han puntuat el curs amb una nota mitja de 8,15 sobre 10.   

A més, diversos alumnes han fet suggerències per a una futura edició del curs com ara crear un nou mòdul formatiu on s'analitzi de forma pràctica un acord de custòdia (des de la seva gestació, redacció, firma i seguiment) o fer una visita de camp a un projecte de custòdia. Donada l'alta demanda i la bona acollida que ha tingut, des de la XCT estem valorant una nova edició del curs online, tot intentant incorporar les suggerències que ens han fet.

El curs s'ha realitzat a través de l'aula Moodle del Campus Virtual de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Aquest curs es basa en el curs online que es va fer en anglès en el marc del projecte LandLife (2011-14). A partir d'aquest curs, i gràcies al projecte "Tejiendo Redes" finançat per l'Obra Social "la Caixa" es van adaptar els continguts i les avaluacions de forma que actualment és un curs no tutoritzat i autoevaluatiu. 

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies