Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

XII edició dels Premis de la Fundació BBVA per la Conservació de la Biodiversitat

Dijous 12 Gener 2017 - 10:27

   

La Fundació BBVA ha convocat la XXII edició dels seus premis per a la Conservació de la Biodiversitat com a reconeixement a la feina de les organitzacions conservacionistes, institucions i organismes que desenvolupen accions per la conservació del medi ambient, així com dels professionals de la comunicació que també contribueixen a la seva protecció.

El premi es divideix en tres modalitats de projectes, que han d'haver finalitzat abans del 31 de desembre de 2016. Són els següents:
 
- Actuacions per a la conservació de la biodiversitat a Espanya. Reconeix les actuacions, els projectes i les polítiques particularment significatives de conservació i protecció d'hàbitats, espècies o ecosistemes a Espanya. Dotació: 250.000€
- Actuacions per a la conservació de la biodiversitat a Amèrica Llatina. Igual que l'anterior però en projectes a l'Amèrica Llatina.
Difusió del coneixement i sensibilització sobre la conservació de la biodiversitat a Espanya. Reconeix les tasques de difusió del coneixement mediambiental i la sensibilització respecte la importància de la seva conservació, a través de la publicació d'articles, monogràfics, materials multimèdia o llibres de divulgació, l'edició de reportatges o documentals, exposicions, o la posada en marxa d'activitats en qualsevol canal de comunicació (premsa, ràdio, TV, cine, internet...). Dotació: 80.000€.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el 31 de març de 2017 a les 12h. Per iniciar la sol·licitud podeu accedir a aquest enllaç.

Per a més informació descarregueu les bases del premi 

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies