Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Premi Land and Soil Management Award convocat per l'European Landowners Organization

Divendres 2 Desembre 2016 - 12:25

   

European Landowners Organization convoca el Premi Land Soil Management Award dirigit a reconèixer la tasca dels propietaris i usuaris del territori que treballen per una gestió sostenible del territori. Així com visibilitzar la seva tasca a nivell de la UE.

Poden optar al Premi propietaris, agricultors, usuaris del territori, agrupacions agràries. Sols o amb col·laboració amb centres de recerca, universitats i/o empreses privades. 

El Premi, que consisteix en una dotació econòmica de 5.000 euros i un diploma de reconeixement, reconeix pràctiques de gestió que contribueixin a la protecció del sòl i a la millora de la qualitat ambiental, i en particular, a la mitigació d'amenaces a l'entorn natural. També reconeix la sostenibilitat econòmica, social i ambiental de la iniciativa així com el seu caràcter innovador, original i transferible com a model. 

El Premi és una iniciativa de l'associació europea de propietaris rurals European Landowners Organization (ELO), que compta amb el suport de la Comissió Europea, entre d'altres institucions. L'ELO és una organització creada el 1972 compromesa amb la promoció d'un paisatge rural sostenible i pròsper, i en la conscienciació de les qüestions ambientals i agrícoles. 

La XCT va rebre aquest premi l'any 2011. Aquí podeu llegir una noticia relacionada. 

La data límit per presentar les candidatures és el 31 de desembre de 2016. I podeu descarregar-vos les bases reguladores aquí

 
Més, sobre...: finansament , premi , elo , soil management award
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies