Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Crònica de la Jornada al Vendrell del Grup de Treball de Custòdia Municipal

Dijous 3 Novembre 2016 - 11:28

Es van reunir el passat 20 d'octubre.
El passat 20 d’octubre va tenir lloc al Vendrell una jornada de treball del Grup de Custòdia Municipal.

La primera part de la jornada va consistir en una reunió dels membres del grup de treball en què es van abordar aspectes organitzatius i es van analitzar diferents projectes de custòdia d’alguns dels membres. Es va acordar que la propera trobada serà a la primavera de 2017 a Sant Celoni.

En la segona part, diversos responsables de l’Ajuntament del Vendrell i de col·lectius que treballen per la preservació del patrimoni cultural i ambiental locals (GEVEN, Institut d’Estudis Penedesencs, i Comissió Patrimoni cultural del Vendrell, entre d’altres) van explicar als assistents les experiències de custòdia municipal en curs i en projecte. La jornada va culminar amb una visita a l’espai litoral de Madrigueres, actualment en recuperació, i amb un dinar ’aprofitament contra el malbaratament alimentari dinar preparat per la Fundació Santa Teresa al restaurant de l’Escola de Turisme del Baix Penedès.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies