Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nova edició del Curs online d'introduccció a la custòdia del territori

Dijous 3 Novembre 2016 - 11:11

Us podeu matricular fins el 22 de novembre!
 

Ja hem obert les inscripcions de la 3a edició del curs online sobre custòdia del territori. El curs és organitzat per la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT).

        CURSO INTRODUCTORIO SOBRE CUSTODIA DEL TERRITORIO PARA TÉCNICOS DE ENTIDADES

OBJECTIUS DEL CURS
- Capacitar totes aquelles persones interessades en desenvolupar iniciatives de custòdia del territori , ja sigui en organitzacions existents com en altres de nova creació.
- Presentar el concepte de la custòdia del territori com una estratègia i conjunt d'eines per conservar i gestionar la natura i el paisatge basada en la implicació de la societat civil, els propietaris de terrenys i altres agents socials.
- Exposar, de manera introductòria, les principals eines i metodologies que empren les organitzacions i professionals dedicats a la custòdia del territori.
- Donar a conèixer, a través d'exemples, dades i publicacions diverses, la situació de la custòdia del territori a l'Estat espanyol.
 
DESTINATARIS
- Persones, estudiants i professionals interessats en la conservació i la gestió de la natura i el paisatge, i en el desenvolupament rural , que vulguin formar-se en l'enfocament innovador que aporta la custòdia del territori.
- Tècnics i professionals que treballen en organitzacions conservacionistes o en Administracions públiques amb responsabilitats relacionades amb el medi natural i el territori que estiguin interessades a iniciar noves línies de treball relacionades amb custòdia del territori. 

METODOLOGIA
Curso auto avaluatiu (no tutoritzat). Cada alumne pot realitzar el curs lliurement al seu ritme (al ser un curs auto avaluat). Quan l'alumne finalitzi la lectura d'un mòdul immediatament podrà respondre el test auto avaluatiu del mòdul. D'aquesta manera, la data de finalització del curs és marcada pel ritme de l'estudiant, podent finalitzar el curs a les poques setmanes del seu inici (o com a màxim el 17 de febrer).

Duració: 30 hores
Idioma: castellà
Periode de matriculació: fins el 22 de novembre
Inici: 28 de novembre de 2016
Data límit per finalitzar el curs: 17 de febrer del 2017
Lloc de realització. Campus Virtual de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.
Preu: 40€

Us recomanem que feu un cop d'ull a les opinions dels alumnes i als resultats de les enquestes de satisfacció  de la 1a edició del curs, que es va realitzar la passada primavera 2015.

Per a més informació podeu descarregar el fulletó informatiu del curs:
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies