Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'Associació Aurora signa un acord de custòdia amb l'Ajuntament de Pallaresos

Dijous 6 Octubre 2016 - 13:29

L’objectiu és preservar els valors naturals del territori.
 

Text i imatges > Web de l'Associació Aurora

L’Ajuntament dels Pallaresos i l’Associació Aurora van signar un acord per a la custòdia del tram de riu que passa pel terme municipal dels Pallaresos el passat 22 de setembre. L’objectiu es preservar els valors naturals del territori i plantejar un seguit d’accions adreçades a la conservació de la biodiversitat de l’entorn natural.

En el marc d’aquest acord de custòdia es planteja portar a terme actuacions encaminades a l’eliminació d’espècies de flora invasores, com ara la canya i l’ailant, i a la recuperació dels camins. També es pretén organitzar jornades de voluntariat ambiental en les que participin els veïns. 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies