Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Premi Daniel Carasso a la investigació científica en alimentació sostenible

Dijous 6 Octubre 2016 - 10:59

  
La Fundació Daniel i Nina Carasso convoca un premi científic internacional l'objectiu del qual és promoure la investigació científica d'alt nivell en matèria d'alimentació sostenible.

La Fundació creu que s'ha de produir un canvi de paradigma en els sistemes alimentaris. És urgent promoure el diàleg entre agents econòmics i investigadors de diversa formació acadèmica i de diferents disciplines, així com la col·laboració entre uns i altres. Cal dissenyar noves pràctiques de producció i consum i sotmetre-les a proves. La Fundació aspira a fomentar una millor comprensió de la forma en què funcionen els sistemes alimentaris, i a identificar solucions realistes i viables per alimentar les persones de forma adequada i sostenible en el futur. A aquest efecte, la Fundació Daniel i Nina Carasso:
-  Finança i dirigeix ​​projectes innovadors a França i a Espanya, per tal d'intentar validar nous enfocaments.
- Fomenta la recerca internacional multidisciplinar amb l'objectiu de millorar la comprensió de la forma en què funcionen els sistemes alimentaris, mitjançant una convocatòria anual de projectes de recerca i del Premi Daniel Carasso.
- Contribueix a incrementar entre investigadors i responsables de presa de decisions la consciència de qüestions relacionades amb sistemes alimentaris sostenibles i nutrició, i a promoure solucions.

 L’import del premi és de 100.000 €

Entre d’altres requisits els candidats han d’haver realitzat investigación durant un periode d’entre 10 i 20 anys.

La data límit per presentar-se al premi és el 23 d'octubre. 

Per a més informació sobre requisits i com presentar-s’hi consulteu les bases del premi:
http://www.fondationcarasso.org/sites/default/files/redacteur/16fdnc0720_premio_dc_rules_2017_esp_0.pdf


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies