Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Graëllsia guanya el Premi Federico Mayor Zaragoza

Dijous 7 Abril 2016 - 11:22

Han premiat el projecte "Graëllsia, persones que tenim cura de la terra: custòdia del territori i voluntariat ambiental a les Terres de l'Ebre".

El projecte Graëllsia: presones que tenim cura de la terra: custòdiadel territori i voluntariat ambiental a les Terres de l'Ebre ha estat guardonat en el 9è Premi Federico Mayor Zaragoza, que atorga l'Associació d’amics i amigues de la UNESCO de les Terres de l'Ebre.
 
L'acte d'entrega del premi es va realitzar el passat 16 d'abril a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa. L'acte va ser presidit pel mateix Excel.lentíssim Sr. Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz i ex-director general de la UNESCO, que va impartir la conferencia "Sigues tu el canvi" (disponible a youtube).El jurat ha estat presidit pel Dr. Miquel Àngel Essomba professor de la UAB i ex-director d'UNESCOCAT.

Us recomanem que us descarregueu la memòria d'activitats de Graëllsia presentada als premis. 

Podeu seguir l'activitat de Graëllsia a través del seu Facebook
 

Des de la XCT us felicitem pel premi!

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies