Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Estalvi ètic per a la promoció de la custòdia del territori

Divendres 10 Abril 2015 - 12:29

La data de termini per presentar les vostres sol·licituds és el 21 d’abril.
 
Amb l’objectiu d’apostar per altres models de finançament vinculats als principis de la banca ètica, que facin compatibles criteris de rendibilitat econòmica i financera amb la consecució dels objectius socials i ambientals de la XCT, us oferim la possibilitat de dipositar els vostres estalvis en forma d’operació de préstec personal.
 
Els préstecs personals XCT, no són altre cosa que un contracte privat entre dues persones (físiques o jurídiques): una que té disponibilitat temporal de diners (estalviador/a) i l’altra que en necessita, també temporalment (actualment la XCT).
 
Amb aquest model de finançament, l’estalviador, coneix en tot moment on s’estan invertint els seus estalvis, i alhora, té la garantia XCT, una entitat amb gran projecció (creada el 2003) i que gestiona els seus recursos amb criteris ètics i de màxima transparència. Per a més informació us recomanem que consulteu les auditories anuals. A més l'entitat és avalada per Fundación Leadtad.
 
Aquests criteris ètics i de màxima transparència també són avalats per la confiança que ens han fet diverses persones que fins el moment han permès finançar una part dels nostres projectes (vam iniciar aquest sistema d'estalvi el 2009).
 
Per rebre més informació i presentar les vostres sol·licituds envieu un correu-e a Montse Camps, mcamps@custodiaterritori.org, amb la fitxa d'infoprestec omplerta.
 
La data de termini per presentar les vostres sol·licituds és el 21 d’abril i es formalitzarà per estricte ordre d'arribada fins a esgotar la quantitat requerida per la xct.
El contracte seria per 6 o per 12 mesos, amb data d’inici el 25 d’abril i finalitzaria el 25 d’octubre 2015 o el 25 d’abril del 2016, depenent del període de dipòsit escollit i sempre prorrogable, segons acord entre les dues parts. El tipus d’interès que ofereix la xct és d’un 2,5%.
 
Comptem, un cop mes, amb la vostre resposta i el vostre suport a la Xarxa de Custòdia del Territori.
 
NOTA: si esteu interessats en aquest tipus d’operació, però no en aquest moment, ens ho podeu fer saber igualment per a futures oportunitats a mcamps@custodiaterritori.org
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies