Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Sortida tècnica de custòdia fluvial al riu Congost

Divendres 10 Abril 2015 - 11:26

Durant la sortida vam visitar 2 trams del riu.
El passat 13 de març vam visitar el projecte de custòdia fluvial que l’Associació Hàbitats està desenvolupant al riu Congost al Vallès Oriental. En concret vam visitar 2 trams del riu, per veure les actuacions que durant  el 2014 es van realitzar a l’àrea de Llerona, i les que està previst realitzar durant el 2015 al tram de Canovelles. Vam parlar sobre les diferents tècniques i estratègies emprades, els resultats obtinguts, sobre les diferents actuacions de promoció de la participació que s’han impulsat i sobre qüestions de gestió del projecte.
 
A la visita hi van assistir tècnics d’entitats de custòdia fluvial, tècnics municipals de la zona i d’altres persones interessades. L’intercanvi d’experiències entre els tècnics de les diferents entitats de custòdia fluvial, i els tècnics dels ajuntaments implicats en el projecte van ser molt enriquidores, i les darreres van servir especialment per ajudar a compartir inquietuds i cohesionar projectes entre administracions. Vam resoldre dubtes, compartir idees i engrescar-nos per a futurs projectes propis de cada entitat!
 
Abans de la sortida el Grup de Treball de Custòdia Fluvial va celebrar la primera reunió de 2015, on vam marcar-nos els objectius i les activitats anuals. Us anirem informant!
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies