Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Grup de Treball de Custòdia Marina ha editat un nou fulletó

Dimecres 19 Novembre 2014 - 16:12

S'ha editat el fulletó en anglès i en català. 
 
El passat 25 novembre de 2013 es van celebrar a Barcelona les “2es Jornades de Custòdia Marina” , coorganitzades pel Grup de Treball de Custòdia Marina de la XCT, la Generalitat de Catalunya i la Fundación Biodiversidad. Durant les jornades es va presentar el document “Principis Base de Custòdia Marina”, un document consensuat per les entitats i persones que hi van assistir i que s’ha treballat durant tot l’any i en el que s’actualitzava entre altres coses la definició del concepte de custòdia marina.

Sorgeix doncs la necessitat d'actualitzar el material divulgatiu del Grup de Treball de Custòdia Marina (GTCM) on s'expliquen els conceptes i la base de la custòdia marina. Per aquest motiu s’ha desenvolupat un nou fulletó informatiu que està disponible a la pàgina web del Grup de Treball  (http://www.xct.cat/ca/grupsdetreball/gtcm_la_custodia_marina.html)

Per tal de donar a conèixer el treball de GTCM i el concepte de custòdia marina, a un nivell més europeu, el fulletó s’ha impres en anglès, però també estarà disponible en català en poc temps.
 
Aquest nou material divulgatiu inclou l'actualització del concepte de custòdia marina segons es recull en el document consensuat durant les Jornades de Custòdia Marina. S'inclouen, a més, exemples i passos a seguir en l'establiment d'acords de custòdia marina.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies