Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Premis al Talent Jove per la Gestió sostenible de l’aigua de la Fundación Botín

Dijous 3 Abril 2014 - 12:33


La Fundació Botín, en el marc de l’Observatori de l'Aigua, convoca tres premis a la innovació i a la difusió d'idees, projectes i tecnologies desenvolupades per joves professionals amb resultats  per a la gestió sostenible de l'aigua.

La convocatòria està oberta a creadors, investigadors, tecnòlegs, emprenedors socials, activistes o comunicadors que hagin contribuït a la gestió sostenible de l'aigua, nascuts en data posterior a l'1 de gener de 1979.

Modalitats dels premis
- Modalitat A. Tecnologies que contribueixin a la gestió sostenible de l'aigua en qualsevol àmbit , utilització o lloc .
- Modalitat B. Models de gestió que permetin un estalvi d'aigua , millorin la seva gestió , augmentin la productivitat eco-social o contribueixin a la conservació.
- Modalitat C. Projectes i activitats en l'àmbit de la societat civil, la comunicació, la participació de la societat i l'emprenedoria social que contribueixin a millorar la gestió de l'aigua, la consciència ciutadana i el consum responsable .

El premi en cada modalitat consistirà en un pagament en metàl·lic de 1.500 €.

El termini de sol·licitud i presentació de la documentació finalitza el 31 de juliol de 2014 i l'adjudicació es farà pública el dia 1 d'octubre de 2014.

La sol· licitud i presentació de la documentació es realitzaran en línia, en aquest enllaç, on també hi trobareu les bases de la convocatòria.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies