agenda - Setembre de 2011

Setembre de 2011

agenda Calendari
Dijous, 8 de Setembre
Hora: Event diario
Lloc: Mas Quintanes - Les Masies de Voltregà
Resum: 5a Diada de Tècniques de Custòdia del Territori
Descripció: <div style='text-align: justify;'>
   

    El dijous 8 de setembre celebrarem la <strong>5a Diada de T&egrave;cniques</strong>, de 9.30h a 18.30h. La Diada &eacute;s una <strong>jornada dedicada a la formaci&oacute;, la capacitaci&oacute; i el refor&ccedil;ament de les entitats de cust&ograve;dia del territori.</strong> La diada es celebrar&agrave; al Mas Quintanes, situat a les Masies de Voltreg&agrave;, i compta amb el suport d&#39;Unnim Obra Social.

   

    &nbsp;</div>
Dilluns, 12 de Setembre
Hora: Event diario
Lloc: C/ Nàpols, 346 1r. - 08025 Barcelona
Resum: Curs Comunicadors per al desenvolupament sostenible
Descripció: Aquest curs, organitzat per UNESCOCAT, s&rsquo;<span style='color: rgb(0, 153, 51);'>adre&ccedil;a a persones de l&rsquo;&agrave;mbit del medi ambient, la sostenibilitat i de la comunicaci&oacute;</span>. Pret&eacute;n oferir eines de comunicaci&oacute; aix&iacute; com continguts espec&iacute;fics sobre l&rsquo;actualitat de la sostenibilitat a nivell global i local.<span style='color: rgb(0, 153, 51);'>Objectius</span>

&bull; Con&egrave;ixer eines de comunicaci&oacute; a aquells professionals del m&oacute;n ambiental que des de les diferents organitzacions promouen la cultura de la sostenibilitat.

&bull; Con&egrave;ixer recursos als professionals del m&oacute;n de la comunicaci&oacute; perqu&egrave; puguin accedir a una informaci&oacute; acurada i fidedigna sobre els reptes ambientals actuals.

&bull; Adquirir eines per tractar la sostenibilitat de forma transversal.

&bull; Generaci&oacute; d&rsquo;una informaci&oacute; de qualitat propiciadora del debat p&uacute;blic i d&rsquo;opini&oacute; en temes claus de l&rsquo;agenda pol&iacute;tica local i internacional en l&rsquo;&agrave;mbit del desenvolupament sostenible.

&bull; Contribuir a trencar les barreres que a&iuml;llen els problemes ambientals de l&rsquo;activitat social, cultural i econ&ograve;mica actual.El curs parteix d&rsquo;una metodologia pr&agrave;ctica i participativa que s&rsquo;estructurar&agrave; a trav&eacute;s de la plataforma virtual de formaci&oacute;. Aquesta plataforma pret&eacute;n afavorir l&rsquo;autoformaci&oacute; de l&rsquo;aprenent amb l&rsquo;assessorament del coordinador del curs.<span style='color: rgb(0, 153, 51);'>Durada</span>: 85 hores (36 hores sessions presencials i seminaris, 9 hores de visites d&rsquo;estudi, 18 hores de treball aut&ograve;nom). El curs s'inicia al setembre i cal fer la <span style='color: rgb(0, 153, 51);'>preinscripci&oacute; abans de l'1de juliol.</span>

<div style='text-align: center;'>Aquest curs compta amb <span style='color: rgb(0, 153, 51);'>un descompte de 50 euros per a les entitats de cust&ograve;dia membres de la xct.

</span></div>


Trobareu m&eacute;s informaci&oacute; <a href='http://www.unescocat.org/ca/arees/escola-de-formacio/oferta-formativa/programatalia/comunicadors-per-al-desenvolupament-sostenible' target='_blank'>aqu&iacute;</a>.


Dilluns, 19 de Setembre
Hora: 16:00 - 17:00
Lloc: Barcelona - Casa Orlandai
Resum: Curs - Planificació estratègica a les ONL
Descripció: Adre&ccedil;at a totes les persones vinculades a les entitats no lucratives, el curs desenvolupat per<a href='http://www.avalon.cat/ca/properes-formacions/planificaci-estratgica-1' target='_blank'> Avalon</a> t&eacute; com finalitat aquestes puguin realitzar una diagnosi de l&rsquo;organitzaci&oacute; que els hi permeti la construcci&oacute; d&rsquo;un marc estrat&egrave;gic adient a les caracter&iacute;stiques d&rsquo;aquesta i amb les seves corresponents l&iacute;nies de treball.16 i 26 de setembre i 3 d&rsquo;octubre (de 16h a 20h)

Durada:12 hores

C.Jaume Piquet, 23- Barcelona (Casa Orlandai)

Preu:70&euro;

M&eacute;s informaci&oacute;: 934.121.664 &ndash; nuria@avalon.cat
Dimecres, 21 de Setembre
Hora: 16:00 - 19:00
Lloc: Torre Jussana (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30 de Barcelona)
Resum: Sessió participativa: Bases per uns estatuts de l'o3sac
Descripció: Barcelona, 21 de setembre de 2011

Horari: 16:00 a 19h&nbsp;

Lloc: Torre Jussana (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30 de Barcelona)Aquesta sessi&oacute; est&agrave; adre&ccedil;ada a les entitats ambientals signants de la declaraci&oacute; o adherides al projecte de l&#39;o3sac. L&#39;objectiu de la sessi&oacute; es debatre sobre les bases dels possibles estatuts de l&#39;o3sac. Aquest &eacute;s un pas m&eacute;s en la fita de constituir un espai de trobada de les entitats ambientals catalanes sense &agrave;nim de lucre d&#39;inter&egrave;s social i col&middot;lectiu.Si esteu interessats en assistir-hi, <a href='https://docs.google.com/leaf?id=0B08rNtHvoBHLOGMyNjg5MmYtN2EwZC00Yjk1LWIwNDAtODBiMmYzMTA4NzQ4&amp;hl=ca' target='_blank'>descarregueu-vos la documentaci&oacute; de la sessi&oacute;</a>.M&eacute;s info a <a href='http://www.o3sac.org/' target='_blank'>http://www.o3sac.org/</a>


Dijous, 29 de Setembre
Hora: Event diario
Lloc: Tortosa
Resum: Reptes en la cartografia del paisatge: dinàmiques territorials i valors intangibles
Descripció: <span style='color: rgb(0, 153, 0);'>Organitza</span>: Observatori del Paisatge de Catalunya<span style='color: rgb(0, 153, 0);'>Col&middot;labora</span>: Consorci de Serveis Agroambientals de les Comarques del Baix Ebre i Montsi&agrave; (CODE) i Ajuntament de Tortosa<span style='color: rgb(0, 153, 0);'>Lloc</span>: Auditori Felip Pedrell (Sala 2) Passeig de Ribera, 11<span style='color: rgb(0, 153, 0);'>Preu</span>: 60 euros (30 euros per a estudiants i persones inscrites al Servei d&rsquo;Ocupaci&oacute; de Catalunya o a l&rsquo;INEM)Podeu descarregar el programa <a href='http://www.catpaisatge.net/fitxers/seminari_carto/seminari_cartografia_cat.pdf' target='_blank'>aqu&iacute;.</a>

Gràcies a PHP iCalendar