agenda - 2 de Maig - 8 de Maig

2 de Maig - 8 de Maig

agenda Calendari
Dilluns, 2 de Maig
Hora: 16:00 - 17:00
Lloc: Hotel Entitats La Pau, Barcelona
Resum: Sessions de debat Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental de Catalunya
Descripció: El Pla de suport del Tercer Sector Ambiental de Catalunya enceta la tercera fase del procés de participació: la recollida de mesures i accions en línia i dues sessions de debat adreçades especificament a entitats ambientals.Des del 15 d'abril i <strong>fins el 15 de maig</strong>, s&rsquo;inicia el per&iacute;ode de presentaci&oacute; de propostes de mesures i d&rsquo;accions per a cadascuna de les l&iacute;nies d&rsquo;actuaci&oacute; ja definides.S&rsquo;organitzen <u>dues sessions adre&ccedil;ades espec&iacute;ficament a entitats ambientals</u> en les que es debatran les mesures i accions vinculades a determinades l&iacute;nies d&rsquo;actuaci&oacute; del Pla:<strong>2 de maig: mesures i accions de les l&iacute;nies dels &agrave;mbits PERSONES/ENTITATS (excepte les l&iacute;nies 5 i 6, de finan&ccedil;ament)

</strong>

11 de maig: mesures i accions dels &agrave;mbits SOCIETAT/MEDI, m&eacute;s les l&iacute;nies 5 i 6 de finan&ccedil;ament.Les sessions tindran lloc a les 16h a l&rsquo;Hotel Entitats La Pau (C/Pere Verg&eacute;s, 1, edifici Piramid&oacute; de Barcelona).


Divendres, 6 de Maig
Hora: 16:00 - 20:00
Lloc: Aula Magna Facultat Geografia, UB, carrer Montalegre, 6, 4a planta Barcelona
Resum: Convenció del Tercer Sector Ambiental de Catalunya
Descripció: <strong>Aula Magna de la Facultat de Geografia i Hist&ograve;ria. Universitat de Barcelona<a href='http://maps.google.com/maps?q=Facultat+de+Geografia+i+Hist%C3%B2ria,+Barcelona,+Espanya&amp;hl=en&amp;sll=41.395999,2.147141&amp;sspn=0.079067,0.153465&amp;ie=UTF8&amp;view=map&amp;cid=17347110084849710344&amp;hq=Facultat+de+Geografia+i+Hist%C3%B2ria,+Barcelona,+Espanya&amp;hnear=&amp;z=16&amp;iwloc=A' target='mapa lloc'>carrer Montalegre, 6, 4&ordf; planta. Barcelona</a><span style='color: rgb(255, 0, 0);'>Important</span>, consulteu el <a href='https://docs.google.com/a/o3sac.org/leaf?id=0B08rNtHvoBHLOTQ3YzU0YWEtMTQzYy00NGY4LWE4MmYtODgyM2QzYTQ2ZDhk&amp;sort=name&amp;layout=list&amp;num=50' onclick='window.open(this.href,'documentconvencioo3sac','resizable=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,fullscreen=no,dependent=no,status'); return false'>document previ</a> de la convenci&oacute;.

</strong>

Com us hem anat explicant en els darrers temps la <strong>xct </strong>participa activament del proc&eacute;s de creaci&oacute; de l' <strong>Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya</strong> i, per acord del nostre consell de membres, tenim previst adherir-nos al document resultant de la convenci&oacute;, de manera que com a xarxa d'organitzacions ens afegirem formalment al proc&eacute;s. Us animem tamb&eacute; a que la vostra associaci&oacute; o fundaci&oacute; s'hi afegeixi de manera individual. Adreceu-nos qualsevol dubte o comentari en aquest <a href='jpietx@custodiaterritori.org?subject=Comentaris%20Convenci%C3%B3%20Tercer%20Sector%20Ambiental'>correu electr&ograve;nic</a> de la xct.<strong>Programa</strong> (m&eacute;s detallat al web o3sac)16:00 Presentaci&oacute; de la Convenci&oacute;: Or&iacute;gens i visi&oacute; a l&rsquo;entorn d&rsquo;aquesta convenci&oacute;.16:15 Pon&egrave;ncies

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 1. Les estrat&egrave;gies de les aliances dins dels tercer sector.

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 2. L&rsquo;experi&egrave;ncia del sector social.

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 3. &ldquo;El tercer sector ambiental de Catalunya: una decisi&oacute; pel futur&rdquo;17:30 Pausa18:00 Debat - Grups de treball. En aquest espai es discutir&agrave; la proposta de Missi&oacute;, Agenda i la Declaraci&oacute;19:30 Plenari. (Presentaci&oacute; del resultats del debat)


Dissabte, 7 de Maig
Hora: Event diario
Lloc: “La botiga” de Montsonís (la Noguera)
Resum: Curs ICHN: Fotografia de fauna amb control remot
Descripció: <div style='text-align: center;'><img hspace='10' align='left' vspace='10' alt='' style='width: 107px; height: 250px;' src='/mm/image/imgnews/2010_novembre/2010_2011_CCNN_Cursos.JPG' />Professor JORDI BAS, fot&ograve;graf.</div>

Gràcies a PHP iCalendar