agenda - Dissabte, 30 de Octubre

Dissabte, 30 de Octubre

agenda Calendari
Dissabte, 30 de Octubre
Hora: Event diario
Lloc: Reus
Resum: Curs Ecosistemes mediterranis: els ambients naturals de casa nostra.
Descripció: <div style='text-align: justify;'>Pedreg&oacute;s, semi-&agrave;rid, plantes amb punxes... Tenim una idea general de com s&oacute;n els ecosistemes mediterranis. Per&ograve; acostumem a oblidar-nos de condicionants com l&rsquo;orografia, l'altitud, la proximitat de rius i el mar... Que donen lloc a ambients naturals molt diferents de l&rsquo;ecosistema mediterrani &ldquo;est&agrave;ndard&rdquo;.

Aquest curs est&agrave; pensat per proporcionar uns coneixements complets a partir de classes te&ograve;riques, per&ograve; sobretot amb l'observaci&oacute; directa, realitzant sortides formatives que ampli&iuml;n els coneixements d'estudiants, educadors i qualsevol persona interessada en el medi natural.<strong>Organitza:</strong> GEPEC<strong>Horari:</strong> dissabtes i diumenges 9 mat&iacute; a 7 de la tarda<strong>Dates:</strong> caps de setmana 9-10 i 30-31 d&rsquo;octubre i 27-28 de novembreMes informaci&oacute; <a href='/mm/file/actualitat/101009_curs_ecosistemes_gepec.pdf'>aqui</a>

&nbsp;</div>
Hora: Event diario
Lloc: Raixa, ctra Palma-Sóller, km12,2 (Bunyola)
Resum: I Jornades de custòdia del territori a Mallorca, diàlegs per a la conservació del patrimoni natural i cultural
Descripció: &nbsp;Aquestes jornades pretenen ser un espai de debat i de reflexi&oacute; amb diferents agents de la societat mallorquina i balear per impulsar la cust&ograve;dia del territori a Mallorca, com a eina de di&agrave;leg per a la conservaci&oacute; i el bon &uacute;s dels recursos naturals, culturals i paisatg&iacute;stics.

Gràcies a PHP iCalendar