agenda - Dilluns, 2 de Octubre

Dilluns, 2 de Octubre

agenda Calendari
Dilluns, 2 de Octubre
Hora: Event diario
Lloc: Seu del COAMB. Barcelona
Resum: Curs sobre Custòdia del territori: eines i casos pràctics
Descripció: La Custòdia del territori permet contribuir a la conservació i ús sostenible del medi natural tot implicant directament als propietaris (de terrenys forestals, agrícoles o urbans) i als usuaris que els gaudeixen o aprofiten. Es tracta d’un conjunt d’estratègies i instruments que permet aproximar-se al repte de la conservació i l’ús sostenible del territori sense deixar-lo tan sols en mans de les administracions públiques.Cada cop hi ha més experiències de custòdia del territori en funcionament i la legislació també va reflectint els avenços en aquesta relativament nova manera de fer. Durant aquesta formació, de 6 hores lectives i amb un enfocament pràctic, volem oferir continguts directament aplicables al dia a dia dels professionals adreçats a iniciar i desenvolupar projectes de custòdia, una eina de gran interès per avançar en el repte ineludible de la gestió sostenible del nostre territori.El curs repassarà:
<div style='margin-left: 40px;'>- Els passos per a&nbsp;elaborar un projecte de cust&ograve;dia&nbsp;del territori de qualitat.

- Casos concrets&nbsp;de cust&ograve;dia en diferents h&agrave;bitats i marcs de gesti&oacute;.

- Iniciatives de cust&ograve;dia del territori vinculades a&nbsp;projectes d&rsquo;economia social i solid&agrave;ria.

- El&nbsp;marc normatiu existent i les darreres novetats legislatives&nbsp;al voltant de la cust&ograve;dia del territori, centrant-se en les seves conseq&uuml;&egrave;ncies pr&agrave;ctiques.

- Les implicacions de&nbsp;nous instruments&nbsp;en desenvolupament, com el registre i els incentius fiscals.</div>


El programa tindr&agrave; lloc els dies 2 i 4 d&rsquo;octubre de 17 a 20 hores a la seu del COAMB. En <a href='http://www.coamb.cat/wp-content/uploads/2017/07/Curs-Custodia-Territori-Octubre-2017.pdf' target='_blank'>aquest enlla&ccedil;</a> pots consultar el programa complet i, si est&agrave;s interessat, <a href='http://www.coamb.cat/inscripcions/?ic=14863' target='_blank'>ja et pots inscriure</a>!El curs est&agrave; organitzat pel Col&middot;legi d&#39;Ambient&ograve;legs de Catalunya (COAMB) amb la col&middot;laboraci&oacute; de la XCT.<img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/custodiaterritori.org/w550-h288/mm/image/imgnews/2017/171002_curs_CdT_COAMB.png' style='width: 550px; height: 288px; margin: 10px;' />

Gràcies a PHP iCalendar