agenda - Dissabte, 2 de Març

Dissabte, 2 de Març

agenda Calendari
Dissabte, 2 de Març
Hora: Event diario
Lloc: Ecomuseu La Farinera. Castelló d'Empúries
Resum: Seminari d'Agricultura i Medi Ambient
Descripció: Aquest seminari pret&eacute;n ser una eina per a fer compatible la<strong> viabilitat econ&ograve;mica de les explotacions&nbsp;agr&agrave;ries amb la conservaci&oacute; dels valors naturals</strong>. Per a m&eacute;s informaci&oacute; a la web <a href='http://www.iaeden.cat ' target='_blank'>www.iaeden.cat </a>i a&nbsp;<a href='http://agroterritori-iaeden.blogspot.com' target='_blank'>agroterritori-iaeden.blogspot.com</a><strong>PROGRAMA</strong><strong>Dissabte 2 de mar&ccedil;</strong>

&nbsp; &nbsp; 2/4 de 10. Recepci&oacute;, entrega de documentaci&oacute; i caf&egrave;

&nbsp;&nbsp;&nbsp; A les 10.&nbsp; Inauguraci&oacute; del seminari

&nbsp;&nbsp;&nbsp; 1/4 d&rsquo;11 .Presentaci&oacute; del projecte de cust&ograve;dia agr&agrave;ria IAEDEN - GOB Menorca, a c&agrave;rrec de Montse Pascual&nbsp; (t&egrave;cnica)

&nbsp;&nbsp;&nbsp; A 3/4 d&rsquo;11h. Productes Locals del Llu&ccedil;an&egrave;s com a estrat&egrave;gia de desenvolupament rural, a c&agrave;rrec de Laura Megias, t&egrave;cnica de desenvolupament rural del Consorci del Llu&ccedil;an&egrave;s.

A 2/4 d&rsquo;1. Hi ha un pensament ecol&ograve;gic?, a c&agrave;rrec de Joan Bassets, veterinari, un dels responsables d&rsquo;Ecogarrotxa i assessor en el camp de la ramaderia i agricultura ecol&ograve;gica.

A les 2.&nbsp; Pica-pica dinar per als assistents<strong>Dissabte 9 de mar&ccedil;</strong>

&nbsp; &nbsp; 2/4 de 10 Recepci&oacute;, entrega de documentaci&oacute; i caf&egrave;

&nbsp; &nbsp; A les 10. La PAC, qu&egrave; representa pel sector agrari? Lourdes Viladomiu, professora del Departament d&rsquo;Economia Aplicada a la Universitat Aut&ograve;noma de Barcelona.

&nbsp; &nbsp; A &frac34; de 12. L&rsquo;Agricultura biodin&agrave;mica pagesa familiar a c&agrave;rrec de David Nivet, vinyater biodin&agrave;mic de la Catalunya Nord, membre de l&rsquo;associaci&oacute; CIVAM BIO 66.

&nbsp; &nbsp; A les 2.&nbsp; Pica-pica dinar per als assistents.Hora i lloc de trobada: dissabtes de 10 a 14 h. Ecomuseu Farinera de Castell&oacute; d&#39;Emp&uacute;ries.

Dates: dissabtes 2 i 9 de mar&ccedil;

Inscripcions: <a href='http://agroterritori-iaeden.blogspot.com.es/2013/02/ii-seminari-dagricultura-i-medi-ambient.html?spref=tw' target='_blank'>veure Programa en PDF</a>

Organitza: IAEDEN i GOB MenorcaPer a m&eacute;s informaci&oacute; descarregueu-vos el <a href='http://agroterritori-iaeden.blogspot.com.es/2013/02/ii-seminari-dagricultura-i-medi-ambient.html?spref=tw' target='_blank'>programa en PDF</a>.&nbsp;Gràcies a PHP iCalendar