agenda - Dimarts, 15 de Novembre

Dimarts, 15 de Novembre

agenda Calendari
Dimarts, 15 de Novembre
Hora: Event diario
Lloc: C/ Nàpols, 346 1r. - 08025 Barcelona
Resum: Curs Comunicadors per al desenvolupament sostenible
Descripció: Aquest curs, organitzat per UNESCOCAT, s&rsquo;<span style='color: rgb(0, 153, 51);'>adre&ccedil;a a persones de l&rsquo;&agrave;mbit del medi ambient, la sostenibilitat i de la comunicaci&oacute;</span>. Pret&eacute;n oferir eines de comunicaci&oacute; aix&iacute; com continguts espec&iacute;fics sobre l&rsquo;actualitat de la sostenibilitat a nivell global i local.<span style='color: rgb(0, 153, 51);'>Objectius</span>

&bull; Con&egrave;ixer eines de comunicaci&oacute; a aquells professionals del m&oacute;n ambiental que des de les diferents organitzacions promouen la cultura de la sostenibilitat.

&bull; Con&egrave;ixer recursos als professionals del m&oacute;n de la comunicaci&oacute; perqu&egrave; puguin accedir a una informaci&oacute; acurada i fidedigna sobre els reptes ambientals actuals.

&bull; Adquirir eines per tractar la sostenibilitat de forma transversal.

&bull; Generaci&oacute; d&rsquo;una informaci&oacute; de qualitat propiciadora del debat p&uacute;blic i d&rsquo;opini&oacute; en temes claus de l&rsquo;agenda pol&iacute;tica local i internacional en l&rsquo;&agrave;mbit del desenvolupament sostenible.

&bull; Contribuir a trencar les barreres que a&iuml;llen els problemes ambientals de l&rsquo;activitat social, cultural i econ&ograve;mica actual.El curs parteix d&rsquo;una metodologia pr&agrave;ctica i participativa que s&rsquo;estructurar&agrave; a trav&eacute;s de la plataforma virtual de formaci&oacute;. Aquesta plataforma pret&eacute;n afavorir l&rsquo;autoformaci&oacute; de l&rsquo;aprenent amb l&rsquo;assessorament del coordinador del curs.<span style='color: rgb(0, 153, 51);'>Durada</span>: 85 hores (36 hores sessions presencials i seminaris, 9 hores de visites d&rsquo;estudi, 18 hores de treball aut&ograve;nom). El curs s'inicia al setembre i cal fer la <span style='color: rgb(0, 153, 51);'>preinscripci&oacute; abans de l'1de juliol.</span>

<div style='text-align: center;'>Aquest curs compta amb <span style='color: rgb(0, 153, 51);'>un descompte de 50 euros per a les entitats de cust&ograve;dia membres de la xct.

</span></div>


Trobareu m&eacute;s informaci&oacute; <a href='http://www.unescocat.org/ca/arees/escola-de-formacio/oferta-formativa/programatalia/comunicadors-per-al-desenvolupament-sostenible' target='_blank'>aqu&iacute;</a>.


Hora: 9:00 - 10:00
Lloc: Seu del Col·legi de Registradors de Catalunya, c. Joan Miró, 19-21, de Barcelona
Resum: Seminari de seguretat jurídica i fiscalitat de la custòdia del territori
Descripció: <div style='text-align: justify;'>
   

    <a href='http://www.xct.cat/mm/file/actualitat/111115_Seminari_Fiscalitat.pdf' target='_blank'><img alt='' src='/i-images/200/234/mm/image/imgnews/2011_11/111115_seminari_juridic_2.JPG' style='width: 200px; height: 234px; margin: 5px; float: left;' /></a>

   

    Dins el marc del <a href='https://www.xct.cat/news/ca_ES/2011/07/07/0002/novetats-sobre-el-projecte-pilot-d-rsquo-implantacio-de-models-innovadors-d-rsquo-elevada-seguretat-juridica' target='_blank'>Projecte Pilot d&rsquo;Implantaci&oacute; de Models Innovadors d&rsquo;Acords de Cust&ograve;dia d&rsquo;Elevada Seguretat Jur&iacute;dica, Garantia de Qualitat i Utilitat Social</a>, la xct organitza aquest seminari, amb el suport de la Fundaci&oacute;n Biodiversidad i en col&middot;laboraci&oacute; amb el Col&middot;legi de Registradors. El seminari tamb&eacute; comptar&agrave; amb la participaci&oacute; de notaris i professionals del dret.

   

    El seminari plantejar&agrave; els resultats i conclusions del projecte pilot i est&agrave; destinat a ser un f&ograve;rum de reflexi&oacute; sobre les f&oacute;rmules jur&iacute;diques m&eacute;s adequades per aconseguir el ple reconeixement legal dels acords a tots els efectes.

   

    Hora: 09:00 a 19:00

   

    Per a m&eacute;s informaci&oacute; <a href='/mm/file/actualitat/111115_Seminari_Fiscalitat.pdf.pdf.pdf' target='_blank'>descarregueu-vos el programa</a> detallat.

    &nbsp;</div>

Gràcies a PHP iCalendar