agenda - Dissabte, 28 de Maig

Dissabte, 28 de Maig

agenda Calendari
Dissabte, 28 de Maig
Hora: Event diario
Lloc: Curs en línia a través d'un entorn virtual d'aprenentatge (EVA)
Resum: Curs online de blocs i eines 2.0 per a entitats
Descripció: Aquest any 2011 xarxanet.org torna a oferir a les entitats sense ànim de lucre la possibilitat de crear una web 2.0 adaptada a les seves necessitats. El nou curs, que comença el 9 de maig, compta amb importants novetats!Aquest curs s'ha inclòs dintre del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC). El pla de formació vol millorar la preparació de les entitats catalanes que treballen amb voluntariat en les diferents branques d'acció.El curs de blocs i eines 2.0 ajuda a les entitats a crear una web din&agrave;mica compatible amb diverses eines que trobem en la web 2.0, potenciant-la com a eina d'informaci&oacute; i canal de comunicaci&oacute; de la entitats. <span style='color: #339966'>El curs s'adre&ccedil;a a responsables de comunicaci&oacute;, voluntaris i socis que vulguin situar a la seva entitat en la esfera 2.0</span>.Per realitzar el curs, cal realitzar la preinscripci&oacute; omplint aquest <a href='https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=ca&amp;authkey=CJu2jUI&amp;formkey=dGZycXNDamtoM1FFNVcxNU8ySmJnVWc6MA&amp;ndplr=1#gid=0'>formulari</a> en l&iacute;nia abans del 3 de maig.
Hora: Event diario
Lloc: Girona
Resum: Curs d'eines de defensa del territori
Descripció: A Girona, del 9 de maig al 4 de juny, dilluns i dimecres de 6 a 9Organitza l'Associaci&oacute; de Naturalistes de Girona amb el suport de la Diputaci&oacute; de GironaLa xct col&middot;labora al curs amb la sessi&oacute; del 18 de maig:<span style='color: rgb(0, 153, 0);'><strong>Cust&ograve;dia del territori: com portar-la a la pr&agrave;ctica a les Comarques Gironines?</strong></span>

Jordi Pietx, director de la Xarxa de Cust&ograve;dia del TerritoriSessi&oacute; en el marc del <a href='/mm/file/mis_c30/Fulleto%20DiGi%20def.pdf'>conveni d'impuls a la cust&ograve;dia del territori entre la Diputaci&oacute; de Girona i la xct</a>Inscripcions fins a finals d'abril. Consulteu <a href='/mm/file/mis_c30/110518_Curs_Eines_Territori.jpg'>aqu&iacute;</a> per a m&eacute;s informaci&oacute;.
Hora: Event diario
Lloc: Bigues i Riells. Hotel Molí de la Torre.
Resum: II Jornades de Custòdia Fluvial i Participació Social. “Estratègies de recuperació del bosc de ribera”
Descripció: El proper dissabte 28 de maig l'Associaci&oacute; H&agrave;bitats celebrar&agrave; les Jornades sobre Cust&ograve;dia Fluvial i Participaci&oacute; Social amb el t&iacute;tol de Estrat&egrave;gies de recuperaci&oacute; del bosc de ribera. L&rsquo;acte tindr&agrave; lloc a l&rsquo;hotel el Mol&iacute; de la Torre del municipi de Bigues i Riells a les 10h del mat&iacute;.Aquest any, amb motiu de l&rsquo;any internacional del boscos i de l&rsquo;inter&egrave;s particular dels voluntaris i volunt&agrave;ries que participen en el Projecte Rius, les jornades se centraran en la recuperaci&oacute; i gesti&oacute; del bosc de ribera i comptaran amb la participaci&oacute; de professionals i entitats que treballen en l&rsquo;&agrave;mbit de la restauraci&oacute; fluvial, integraci&oacute; paisatg&iacute;stica i cust&ograve;dia del territori.Les jornades s&rsquo;iniciaran amb una presentaci&oacute; institucional. Seguidament es realitzar&agrave; una confer&egrave;ncia sobre les esp&egrave;cies invasores al medi fluvial. Despr&eacute;s d&rsquo;una pausa a mig mat&iacute;, les jornades es reprendran amb una taula rodona on les entitats participants donaran a con&egrave;ixer diferents projectes participatius de millora i recuperaci&oacute; d&rsquo;espais fluvials, com per exemple, el programa de cust&ograve;dia del curs baix del Gai&agrave;, el projecte Fes Viure el Ripoll o el projecte Riberes del Ter. A la tarda, es realitzar&agrave; una sessi&oacute; pr&agrave;ctica al riu Tenes.

<strong>

Data</strong>: Dissabte 28 maig 2011 a les 10h del mat&iacute;.

<strong>Lloc</strong>: <a href='http://www.molidelatorre.cat/' target='_blank'>Hotel Mol&iacute; de la Torre</a>. C/ Cam&iacute; de la Torre s/n. (Bigues i Riells)

Gràcies a PHP iCalendar