Titols i resum a tot arreu

Presentació de la Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya el proper 10 de juny a la Sala Graus de la Facultat de Lletres de la UdG.

En aquest volum de 576 pàgines, s'hi desplega una quantitat ingent de talent creatiu, científic, ecologista i naturalista. De la mà del Joan Vàzquez, secretari general d’Ipcena i director de l’obra, Joan Maluquer, coordinador científic i cap de redacció, ha posat negre sobre blanc (és a dir, sobre paper reciclat) una síntesi molt completa del medi físic (inclòs el marí del litoral), els fongs, la flora i la vegetació, els invertebrats i els vertebrats, les activitats pràctiques de descoberta del medi, les rutes pels espais d'interès natural i els espais salvats per l'acció popular de les demarcacions catalanes.

Les dades generals de la publicació donen a entendre el mèrit del treball realitzat: 1.570 il·lustracions originals a tot color dels principals grups botànics, faunístics i micològics (més de 1,000 espècies autòctones i al·lòctones), així com també geologia, paleontologia (fòssils), marc geogràfic i climatologia. Inclou 53 fitxes amb rutes o itineraris per descobrir espais de gran valor natural i paisatgístic del nostre país. La guia ha aplegat una trentena de col·laboradors, entre redactors, il·lustradors i assessors.

Les persones interessades en adquirir la guia la poden trobar a diversos punts de distribució, entre els quals hi ha la llibreria Abacus. Per a més informació sobre la compra de la guia podeu contactar amb Ipcena
 

Data: 10/06/2014
Hora: 19 : 00
Localització: Girona
Contacte: Ipcena
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: guia practica , natura , ipcena , llibre , presentacio

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva