Titols i resum a tot arreu

El proper dimarts 4 d'octubre es farà la presentació del llibre RECUPERAR. Com revitalitzar l’essència del territori, a partir de les 12:30h a la llibreria Casa del Llibre de Rambla Catalunya, 37.

A l’acte hi participen Eliseu T. Climent, coordinador del llibre, Xavier Basora, coautor, Ramon Queralt, ambientòleg i autor del llibre “Les cabanes de volta de les Borges Blanques. Paisatges, fets i gent”, i Ramon Arribas, director del CADS.

RECUPERAR planteja la recuperació de patrimoni natural i cultural com una via de regeneració territorial, de revitalització dels paisatges, de les economies i les societats locals.

L'Institut del Territori (IdT) compta amb la col·lecció "Accions pel Territori", un seguit de publicacions de caire pràctic per a treballar en favor de la preservació del territori, el medi ambient i el patrimoni. El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) ha col·laborat des dels inicis d'aquesta col·lecció amb els dos títols publicats fins la data, PARTICIPAR. Com incidir en les decisions que afecten el territori i CONSERVAR. Com actuar en favor dels espais naturals.

Amb la voluntat de continuar treballant en la promoció dels valors de la sostenibilitat i la sensibilització, tant institucional com social, en les qüestions del territori, el CADS ha impulsat un any més l’elaboració de l’estudi RECUPERAR. Com revitalitzar l’essència del territori, del qual es presenta la publicació del llibre en el marc de l’esmentada col·lecció de l’IdT.

Confirmeu –si us plau– la vostra assistència al 93 363 38 67 o a cads.presidencia@gencat.cat. Tots els assistents podran adquirir exemplars de la publicació.

Descarregueu-vos Programa de la Presentació.
 
Data: 04/10/2011
Localització: Casa del Llibre de Rambla Catalunya, 37 - Barcelona
Contacte: Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible
Telèfon: 933633867
Cost: Cal inscripció prèvia cads.presidencia@gencat.cat
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: xct , custodia del territori , cads , recuperar , llibre

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva