Titols i resum a tot arreu
Aquest curs, organitzat per UNESCOCAT, s’adreça a persones de l’àmbit del medi ambient, la sostenibilitat i de la comunicació. Pretén oferir eines de comunicació així com continguts específics sobre l’actualitat de la sostenibilitat a nivell global i local.

Objectius
• Conèixer eines de comunicació a aquells professionals del món ambiental que des de les diferents organitzacions promouen la cultura de la sostenibilitat.
• Conèixer recursos als professionals del món de la comunicació perquè puguin accedir a una informació acurada i fidedigna sobre els reptes ambientals actuals.
• Adquirir eines per tractar la sostenibilitat de forma transversal.
• Generació d’una informació de qualitat propiciadora del debat públic i d’opinió en temes claus de l’agenda política local i internacional en l’àmbit del desenvolupament sostenible.
• Contribuir a trencar les barreres que aïllen els problemes ambientals de l’activitat social, cultural i econòmica actual.

El curs parteix d’una metodologia pràctica i participativa que s’estructurarà a través de la plataforma virtual de formació. Aquesta plataforma pretén afavorir l’autoformació de l’aprenent amb l’assessorament del coordinador del curs.

Durada: 85 hores (36 hores sessions presencials i seminaris, 9 hores de visites d’estudi, 18 hores de treball autònom). El curs s'inicia al setembre i cal fer la preinscripció abans de l'1de juliol.
Aquest curs compta amb un descompte de 50 euros per a les entitats de custòdia membres de la xct.

Trobareu més informació aquí.

Data: 12/09/2011
Duració: 12 Setmanes 
Localització: C/ Nàpols, 346 1r. - 08025 Barcelona
Contacte: Centre UNESCO de Catalunya-Unescocat
Telèfon: 93.458.95.95
Cost: 200 euros. Membres xct: 150 euros.
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: comunicació , sostenibilitat , curs , cads

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva