Titols i resum a tot arreu
La finalitat de la trobada és crear un espai de treball -entre els gestors dels parcs naturals i les entitats ambientals que desenvolupen activitats amb voluntariat- sobre quins models podrien afavorir una bona simbiosi entre  els voluntaris i les tasques de conservació d'aquests espais.

Data: 30/09/2010
Hora: 10 : 00
Localització: Oficina del Parc Natural del Garraf, La Pleta.
Contacte: Xarxa de Voluntaris Ambientals de Catalunya
Telèfon: 932195080
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

El proper 30 de setembre tindrà lloc la trobada "Espais Naturals Protegits i Voluntariat Ambiental, una eina de gestió?", organitzada per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC).

Es tracta d'una trobada organitzada per la XVAC, amb la col·laboració del Consorci del Parc de Collserola i la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de crear un espai de treball -entre els gestors d'aquests espais i les entitats ambientals que desenvolupen activitats amb voluntariat- sobre quins models podrien afavorir una bona simbiosi entre els voluntaris i les tasques de conservació d'aquests espais.

La trobada serà a l'Oficina del Parc Natural del Garraf, La Pleta.

Podeu confirmar la vostra assistència a través d'aquest formulari
<http://www.xvac.cat/inscripci%C3%B3-jornada-espais-naturals-protegits-i-voluntariat-ambiental-una-eina-de-gesti%C3%B3>, fins el 22 de setembre.

Trobareu aqui el programa i les dades de la trobada.


Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva