Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

1 + 1 = 3 Fem XARXA, pensant en GRAN!

Dijous 14 Juny 2018 - 16:37

Durant l'assemblea XCT-XVAC del proper 21 de juny es preveu l'aprovació de la fusió entre ambdues xarxes!
Encarem amb molta IL·LUSIÓ, CONFIANÇA I GRATITUD l'assemblea d'aquest 2018 prevista per el proper 21 de juny a la Casa de l'Aigua de Barcelona, gràcies a la col·laboració de la Societat Catalana d'Educació Ambiental.

Per segon any consecutiu celebrarem aquesta trobada anual de membres de manera conjunta amb la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC). Però enguany ho farem d'una manera molt especial. Per fer un pas important i consolidar el procés de confluència que vam iniciar entre ambdues entitats ara fa dos anys. El principal punt de l'ordre del dia d'aquesta assemblea serà aprovar per part dels membres de la XCT i la XVAC la fusió entre les dues xarxes, que es preveu fer-se efectiva a partir de gener de 2019.

Una fusió que l'encarem amb molta IL·LUSIÓ perquè ens permetrà créixer. Per una banda, creixerem en nombre d'entitats membres (assolint més de 200 organitzacions sòcies) i a les quals ens enorgulleix representar. Però també creixerem en l'abast de les nostres accions, incorporant el voluntariat ambiental com a pilar principal i fonamental de la participació i la implicació ciutadana en la custòdia del territori. 

Una fusió que l'encarem també amb CONFIANÇA, perquè ja portem més de dos anys treballant plegades, i ens ha permès celebrar conjuntament tres edicions de la Setmana de la Natura, unint equips, esforços, objectius i visió de futur. Fins i tot aquest any ens hem atrevit a organitzar de manera conjunta la Ultra Clean Marathon, 7 x 7 per la natura, aconseguint un gran ressò mediàtic i participació social i de patrocini empresarial.

A més, també hem treballat de valent per poder donar llum verda al nou portal www.voluntariatambiental.cat que integra el portal www.viulaterra.cat, i aglutina en un únic portal les opcions de voluntariat de les entitats ambientals de Catalunya.

Fem aquest pas ferm i segur, també amb GRATITUD, perquè no ho hem fet sols! Ho hem fet gràcies a la generositat, diàleg i bon saber fer de molta gent, i amb un ampli suport d'un bon grapat d'organitzacions. Principalment, els membres de les dues juntes, que durant moltes reunions han anat llimant diferències i facilitant el camí cap a una nova mirada del Tercer Sector Ambiental representat en ambdues xarxes. Però també altres organitzacions i institucions, com el Departament de Territori i Sostenibilitat, que n'han donat suport, i ens han animat en l'assoliment d'quest repte. 

Durant l'assemblea farem un pas més. Les entitats de custòdia, de voluntariat ambiental, i totes aquelles organitzacions que en formeu part, haureu dec seguir dient la vostra per consolidar la fusió. Aquest cop debatent sobre el nom que ha de tenir aquesta nova entitat fruit de la fusió. Així com la seva missió i el nou sistema de quotes. I també us convidem a que després del dinar, puguem parlar de la visió de futur, propostes de millora, i tot allò que decidiu, en un ambient distès, i acompanyats d'una bona cervesa de custòdia!

Per això us proposem FER XARXA, PENSANT EN GRAN!! Perquè 1 + 1 = 3! 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies