Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Iniciem l'assignatura de custòdia del territori amb alumnes de la UVIC-UCC

Dijous 8 Març 2018 - 13:47

L'assignatura enguany compta amb 11 alumnes! 

El passat 12 de febrer vam iniciar les classes de l'assignatura optativa de "Custòdia del territori", de 3 crèdits, entre alumnes del grau de Biologia i de Ciències Ambientals de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Enguany l'assignatura compta amb 11 alumnes.

L'assignatura està dissenyada per donar les eines necessàries als alumnes per a que puguin planificar nous projectes de custòdia del territori i puguin redactar acords. Coneixeran de prop casos pràctics de custòdia, totes les seves vessants tècniques (des del finançament i comunicació fins a les opcions jurídiques), i realitzaran el seu propi projecte de custòdia. Això els permetrà no només ser capaços de conèixer a fons les especificitats d’aquesta estratègia de conservació, sinó desenvolupar competències en àmbits molt diversos, com la custòdia mateixa: les ciències naturals, negociació i política, dret, comunicació, gestió de projectes, etc.

A més, està previst realitzar 2 sortides de camp per conèixer de ben aprop experiències de custòdia del territori. La primera sortida va tenir lloc el passat 2 de març. Es van visitar espais en custòdia de la Fundació Emys a Riudarenes i l'estany de Sils. La propera sortida està prevista a mitjans d'abril i es visitaran espais en custòdia del Consorci de les Gavarres. 

L'assignatura ja es va realitzar per primer cop el passat 2014. 

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies