Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ja podeu introduir les vostres activitats a la web de la SN18!

Dimarts 27 Febrer 2018 - 13:12

Registreu les vostres activitats per la Setmana de la Natura a la web!
 
Des de dilluns 26 de febrer la web de l'edició d'enguany de la Setmana de la Natura ja està en ple funcionament. Aquest any inclou algunes millores, com la possibilitat que una activitat tingui més d'un organitzador. Per tal de fer net respecte a l'edició anterior, veureu que heu de tornar a introduir la vostra entitat organitzadora i, a partir d'aquí, introduir totes les activitats que tingueu programades. Com veureu, la informació relativa a les dues últimes edicions segueix sent consultable a les seves corresponents pestanyes.
 
Tot i que l'entrada massiva d'activitats es preveu ben entrada la primavera ja tenim forces confirmacions! Els programa eduCAR dels Cos d'Agents Rurals segueix en ple funcionament, el Consell Comarcal del Baix Ebre oferirà tallers de manteniment de la Via Verda, la UB farà visites botàniques... entre moltes altres.

No espereu fins a l'últim moment i aneu introduint les vostres activitats a www.setmananatura.cat

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies