Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

16a Assemblea General Ordinària de membres de la Xarxa de Custòdia del Territori i primera conjunta amb la Xarxa de Voluntariat Ambiental (XVAC)

Divendres 2 Juny 2017 - 10:42

Serà el proper 22 de juny a Heretat Segura Viudes (Alt Penedès).

Aquest any us proposem un brindis per la feina feta i la que tenim prevista fer, amb el vist-i-plau del més important per les nostres entitats, els seus membres. Per això us demanem que vingueu i participeu de les assemblees (assemblea XCT i Assemblea XVAC al mateix dia). Cada assemblea té la seva pròpia ordre del dia. Al llarg del matí s’aniran intercalant els punts a tractar de cada entitat (per a més informació consulteu el Programa).

En ambdues assembles hi estan convocades totes les organitzacions i persones membres de la XCT i l’XVAC. Tanmateix, qualsevol altra entitat o persona interessada en assistir-hi serà benvinguda, sigui o no membre. Podeu confirmar la vostra assistència a  info@custodiaterritori.org.

22 de juny de 2017 a Heretat Segura Viudes
Ctra. de St. Sadurní d'Anoia a St. Pere de Riudebitlles, km 5 - 08775 - Torrelavit, Barcelona.
Amb el suport de: SEO/BirdLife i Segura Viudas.
 
 
La primera part constarà de la presentació i aprovació, si s'escau, dels nous membres ( XCT_XVAC), dels Comptes i Memoria del 2016 ( XCT-XVAC), del Pressupost del 2017( XCT-XVAC), del Pla de treball 2017 ( XCT-XVAC), i Pla Director XCT 2017-2020.
 
A continuació es presentaran les noves candidatures al Consell XCT i Junta XVAC i es procedirà a la votació.
 
Mentre es fa el recompte de vots, els representants dels Grups de Treball de la XCT exposaran un resum de l’activitat duta a terme el 2016 i propòsits per el 2017.
 
Després de un bon dinar, per pair-lo millor, farem una sortida tècnica per conèixer l’acord de custòdia entre SEO Birdlife i Segura Viudes. Elaborar caves i vins en harmonia no tindria sentit sense una decidida aposta per conèixer, catalogar i promoure la diversitat biològica de l’Heretat. Podeu consultar més informació sobre l'acord de custòdia al programa de l'Assemblea (pàgina 2).
 
El futur de la XCT – XVAC, tampoc tindria sentit sense els seus membres, per tant, esperem comptar amb totes i tots vosaltres el dia 22!
Brindarem per la conservació!
 

 
Més, sobre...: assemblea xct , segura viudas , xvac
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies