Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Dóna la teva opinió a la proposta de text del nou Pla Director 2017 - 2020 de la XCT

Dimarts 11 Octubre 2016 - 16:05

Teniu temps per omplir el qüestionari online fins el proper dijous 27 d’octubre. Obert a la participació de tothom (tant si sou membres com no de la XCT).
 
Enguany finalitza el Pla Director 2012 – 2016 de la XCT. El Pla Director de la XCT 2012-2016 va ser fruit d’un treball participatiu extens i de molta qualitat, i la seva utilitat pràctica ha estat molt alta. Durant tot el període ha servit de guia per al treball quotidià de l’organització, ha emmarcat anualment la preparació dels pressupostos i dels plans de treball, ha orientat les relacions de la XCT amb altres entitats i institucions, i ha inspirat el contingut del vigent Pla de Treball 2015-2020 conjunt entre la Direcció General de Política Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la XCT.

Des de fa vàries setmanes estem treballant en la redacció d’un nou Pla Director 2017 – 2020 de la Xarxa de Custòdia del Territori. En el següent link trobareu un esborrany del document. Com veureu es proposen 19 accions. A cada acció es fa una valoració de les tasques realitzades en l’antic Pla Director i es descriu la proposta d’acció pel 2017 – 2020.
http://custodiaterritori-org.b.iwith.org/mm/file/2016/Pla_Director_XCT_2017_2020_ESBORRANY.pdf


Amb la finalitat de fer-vos partícips d’aquest nou Pla Director, hem preparat un qüestionari online on us demanem la vostra opinió en diversos aspectes. Calculem que omplir el formulari us portarà uns 10 minuts de feina.

Podeu omplir el qüestionari online a través del següent link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXJrC9Mi0gqmzTY6eUftcq0Cahtc1f5RfgV7K-NK6njjYRiQ/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link
 
Ens agradaria molt comptar amb el màxim número d’opinions. És una molt bona oportunitat per a que ens ajudeu a definir el futur de la XCT!

El qüestionari està format per 3 blocs:
 
- 1r bloc – Us demanem que prioritzeu les accions recollides en el nou Pla Director
- 2n bloc – Us demanem què trauríeu o afegiríeu al nou Pla Director
- 3r bloc – Us demanem la vostra opinió en temes concrets (custòdia del territori als centres educatius, com donar resposta a propietaris que volen establir acords i no troben entitats, ampliació de la visió en les eines de conservació privada)

Volem la vostra opinió a títol personal. Per tant, si pertanyeu a alguna entitat, en paral·lel podeu respondre totes les persones que formeu part de la mateixa entitat. El qüestionari és obert a tothom, tant si sou membres de la XCT com si no.

Teniu temps per omplir el qüestionari online fins el proper dijous 27 d’octubre.

Totes les opinions recollides es valoraran i s’incorporaran, si s’escau, al nou Pla Director. Posteriorment es donarà a conèixer el document resultant.
 
MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies