Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'Assemblea al Congost de Mont-rebei va ser tot un èxit!

Dijous 7 Juliol 2016 - 14:49

Es va celebrar el passat 17 de juny i va comptar amb la presència d'en Ferran Miralles, Director General de Polítiques Ambientals de la Generalitat de Catalunya.
 

El passat divendres 17 de juny vam celebrar la 15a Assemblea General Ordinària de membres de la XCT a "La Masieta", un nou punt d'informació inaugurat recentment al Congost de Mont - Rebei gràcies a la Fundació Catalunya - La Pedrera.

La inauguració va comptar amb la presència de Jordi Navarra, alcalde de Sant Esteve de la Sarga i amb en Ferran Miralles, Director General de Polítiques Ambientals de la Generalitat de Catalunya. La intervenció d'en Ferran va consistir en exposar l'estat actual en el que la seva Direcció General es troba. Entre d'altres informacions, va destacar que la falta d'aprovació dels pressupostos d'enguany fan que no puguin executar una sèrie de propostes que tenen damunt la taula. No obstant, també va reiterar que continuaran mantenint el suport anual que donen a la XCT.
 

A continuació es va donar pas a l'ordre del dia de l'Assemblea. Concretament es va fer un repàs dels membres de la XCT, de la memòria d'activitats 2015 i del balanç econòmic 2015. També es va presentar el Pla de Treball 2016 i els pressupostos d'enguany. A continuació els Grups de Treball de la XCT van fer un repàs dels seus objectius i tasques dutes a terme.

Per últim, es va presentar i aprovar una declaració conjunta entre la XCT i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC). Aquesta declaració, entre d'altres, preveu la creació d'un Pla Estratègic Conjunt que impliqui l'aprovació d'una missió i una visió compartida per ambdues organtizacions.

L'Assemblea va comptar amb uns 30 assistents, 20 dels quals amb dret a vot.

Sortida tècnica per visitar el congost de Mont-rebei
El dia anterior a l'Assemblea vam realitzar una visita guiada al Congost de Mont-rebei. La visita va anar a càrrec d'en Miquel Rafa, director de l'àrea de medi ambient de la Fundació Catalunya - La Pedrera, i d'en Toni, un tècnic que treballa per la gestió de l'espai. Durant la visita vam poder conèixer de primera mà l'interès ambiental de l'espai, les tasques de gestió que hi duen a terme i la gestió dels visitants.
 

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies