Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Seguim impulsant el projecte Arrèlia d'ecoturisme en espais en custòdia

Dijous 9 Juny 2016 - 15:52

El passat maig vam participar al Mercat d'Escapades de Barcelona.

 
Entre el passat 9 i 11 de maig es va celebrar a Barcelona el Mercat d'Escapades a Catalunya, organtizat per l'Agència Catalana de Turisme. El mercat estava format per desenes d'stands que oferien propostes vinculades a la natura, el senderisme, propostes culturals, familiars i gastronòmiques. 
 

Durant el Mercat vam poder presentar les propostes d'Arrèlia a totes les persones interessades en el projecte!


Per altre banda el diari El Punt Avui del passat 29 de maig va publicar un dossier de Turisme anomenat "Sensacions", on es mostraven 26 propostes per gaudir de Catalunya. Entre les propostes n'hi havien 3 vinculades al projecte Arrèlia

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies