Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El projecte "Mejorando la custodia" arriba al seu final

Dimecres 13 Gener 2016 - 13:16

El dia 17 de desembre es va celebrar a Madrid la jornada “Hacia un estàndar de calidad en custodia del territorio” a on es van presentar els resultats del projecte “Mejorando la custodia. Desarrollo de compromisos hacia estándares de calidad” i que tancava oficialment totes les activitats del projecte.
El projecte es va iniciar a principis de l’any 2015 gràcies a una subvenció de la Fundación Biodiversidad. Al llarg de l’any s’han realitzat 19 visites a entitats de custòdia de Catalunya que han permès conèixer les necessitats de les entitats de custòdia del territori a Catalunya, recollir les seves propostes de millora i, finalment, realitzar un informe on s’analitza la qualitat de la pràctica de la custòdia (podeu consultar l' informe final del projecte aquí).

Aquest informe ha de permetre obrir un debat en el sector sobre els estàndards de qualitat als quals s’aspira, el registre d’entitats i acords de custòdia i el marc d’incentius fiscals associat.

Aquesta línia de treball s’ha considerat prioritària i tindrà continuïtat durant l’any 2016 amb una subvenció de la Fundació Biodiversidad per a un nou projecte que porta per títol: “Compromiso de la custodia del territorio: cómo garantizar el cumplimiento de los acuerdos a largo plazo”. En el marc d’aquest projecte es vol treballar els següents objectius:

O1- Desenvolupar models d'estatuts perquè les entitats incorporen la custòdia del territori.
O2 - Analitzar solucions en cas de conflicte d'interessos i el paper de les entitats garant.
O3 - Desenvolupar les bases per a un sistema de registre d'acords i entitats de custòdia.
O4 – Transferir els coneixements generats pel projecte per tal de promoure l'aplicació dels mateixos a altres entitats.
Més, sobre...: mejorando , mejorando custodia , madrid
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies