Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Guia d'autoavaluació: "Transparència i qualitat de la informació de les entitats sense ànim de lucre"

Dimecres 4 Febrer 2015 - 13:24

La següent Guia té per objectiu facilitar la transparència de la informació a les entitats sense ànim de lucre. 
L'objectiu de "Transparència i qualitat de la informació de les entitats sense ànim de lucre. Manual i guia d'autoavaluació" és oferir a les entitats sense ànim de lucre criteris i indicadors que els permetin avaluar la transparència i la qualitat de la informació de les seves pàgines web

Tothom considera que la transparència és un element imprescindible perquè les institucions tornin a generar confiança. Com a conseqüència, es potencien pràctiques d’autoregulació, es desenvolupen mesures de control extern i s’han aprovat textos normatius. Primer, una Llei de Transparència d’àmbit estatal i, després, una altra a Catalunya. Aquestes lleis fixen les obligacions que tenen les administracions públiques i altres entitats, públiques i privades.

En aquesta guia trobareu unes pautes comunes que cada entitat podrà adequar a les seves característiques, començant sempre per valorar l’estat de la seva comunicació. Aquesta valoració inicial és necessària per saber com anar millorant en diferents fases.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies