Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Sessió de treball pel projecte d'emprenedoria social en ecoturisme

Dimecres 24 Setembre 2014 - 11:00

El passat 19 de setembre vam realitzar una sessió de treball a l'Aula Ambiental del Bosc de Turull (Barcelona).
En el marc del projecte "Foment de l'empreneduria social en l'economia verda de la custòdia del territori", finançat per Fundación Biodiversidad, s'ha realitzat una sessió de treball, que ha comptat amb la participació de representants d'entitats membres de la xct i representants d'altres organitzacions membres.

La sessió de treball sorgeix de la necessitat de debatre 2 aspectes del projecte:
- Exposar i compartir els aspectes clau del projecte d’intraemprenedoria social endegat per la Xarxa de Custòdia del Territori.
- Debatre i construir, de forma participativa, l’aspiració estratègica del projecte i aquells elements que permetran garantir-ne la continuïtat a llarg termini.

Durant la sessió es van debatre temes com la missió, visió i objectius del projecte, el mercat potencial al qual s'adreça, els criteris d'entrada de noves propostes i un possible model de presa de decisions entre d'altres.

Donat la quantitat de temes a tractar i debatre del projecte, al finalitzar la sessió de treball va faltar temps. A més, diversos representants d'entitats de custòdia no van poder assistir a la reunió, però estan interessats en participar del projecte. Per aquests motius s'està elaborant un procés participatiu online que ajudi a recollir les diferents opinions i consensuar-les.

Aquesta sessió de treball també ha comptat amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya en el marc del conveni anual del Pla de Treball de Legislatura entre la Direcció General de Polítiques Ambientals de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Custòdia del Territori. 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies