Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Neix la Red Argentina de Reservas Naturales Privadas

Divendres 27 Juny 2014 - 15:59

El passat 2 de juny es va presentar a Buenos Aires.
 
La Red Argentina de Reservas Naturales Privadas està formada per organitzacions de la societat civil i propietaris de reserves naturals. Representa a més de 170 reserves privades, que amb 700.000 hectàrees fan que Argentina sigui un dels països d'Amèrica Llatina amb més superfície protegida amb mecanismes de conservació privada.

Aquesta xarxa s'està desenvolupant en el marc del projecte “Fortalecimiento de la Conservación en Tierras Privadas en la Argentina”, executat per la Fundació Vida Silvestre Argentina i finançat pel Fondo para las Américas. Els seus objectius són:
- Generar un reconeixement a la tasca de les reserves privades d'Argentina
- Promoure i enfortir les reserves privades
- Facilitar l'intercanvi d'experiències
- Impulsar un marc polític i jurídic que incentivi la conservació voluntària en terres privades, contribuint a la preservació dels ambients naturals de l'Argentina i generant models d'ús sostenible del territori.

Les reserves privades i altres mecanismes de conservació privada és com es denominen les iniciatives equivalents a la custòdia del territori a l'Amèrica Llatina, on prenen especial rellevància, i inclús estan regulades normativament, les declaracions de reserves naturals per part dels propietaris.

La xct va estar present en l'acte mitjançant una salutació a distància, en celebra la seva creació i espera continuar compartint experiències.


Foto: Red Argentina de Reservas Naturales Privadas
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies