Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nova MiniBiblioteca al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Dijous 5 Juny 2014 - 12:28

Es tracta d'una petitta caseta de fusta ubicada davant del Casal dels Volcans a l’interior del Parc Nou.

Aquesta petita caseta de documentació amb informació relacionada amb el Parc i el Museu que pot utilitzar tothom s'ha creat per proporcionar informació permanent de lliure consulta més enllà dels horaris d'obertura del Parc i el Museu. L'objectiu és informar i també ampliar la interacció i l'intercanvi amb la població local i els visitants, adaptant iniciatives existents i que funcionen en l'àmbit europeu.

El funcionament és molt senzill: la Minibiblioteca té dos prestatges diferenciats, el de dalt hi ha una mostra de materials i publicacions sobre el Parc i el Museu per a la consulta in situ,  i al prestatge de sota hi ha documents que tothom pot agafar gratuïtament o intercanviar amb altres documents que portin de casa. El Centre de Documentació del Parc, que col·labora amb la Diputació de Girona i la Xarxa de Custòdia del Territori, és qui s'encarrega de la revisió i reposició periòdica de materials, amb la col·laboració del Museu.

El fons documental de la xct està al Centre de Documentació del Parc, de manera que alguns dels materials també formaran part de la MiniBiblioteca.

Us animem a conèixer els fons documental de la xct, especialitzat en conservació i custòdia a nivell internacional, i a fer-ne ús! Consulteu el catàleg, i la seva ubicació.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies