Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya

Dimarts 3 Juny 2014 - 13:55

La nova guia de natura ajuda a conèixer la natura de casa nostra gràcies a les més de 1.500 il·lustracions que conté! 


La guia, pensada per al públic en general, consta de 576 pàgines. De la mà del Joan Vàzquez, secretari general d’Ipcena i director de l’obra, Joan Maluquer, coordinador científic i cap de redacció, ha posat una síntesi molt completa del medi físic (inclòs el marí del litoral), els fongs, la flora i la vegetació, els invertebrats i els vertebrats, les activitats pràctiques de descoberta del medi, les rutes pels espais d'interès natural i els espais salvats per l'acció popular de les demarcacions catalanes.

Les dades generals de la publicació donen a entendre el mèrit del treball realitzat: 1.570 il·lustracions originals a tot color dels principals grups botànics, faunístics i micològics (més de 1,000 espècies autòctones i al·lòctones), així com també geologia, paleontologia (fòssils), marc geogràfic i climatologia. Inclou 53 fitxes amb rutes o itineraris per descobrir espais de gran valor natural i paisatgístic del nostre país. La guia ha aplegat una trentena de col·laboradors, entre redactors, il·lustradors i assessors.

Podeu adquirir la guia a través de les llibreries Abacus i altres punts de distribució. Contacteu amb Ipcena per saber com adquirir aquesta guia. 

Més, sobre...: guia , natura , catalunya , ipcena
Comentaris
 1. Anna Subirana - XCT ( 06/06/2014 05:05:22 )
  Hola Rosa,

  Ens han informat de que el llibre està disponible a les llibreries Abacus i d'altres punts d'informació. De totes formes et recomano que et posis en contacte amb IPCENA per a que t'informin millor.

  Anna
  http://ipcena.org/ipcena/


 2. Rosa Galindo ( 06/06/2014 04:04:07 )
  On puc comprar aquest llibre?
  Bon dia! 
  Rosa
  www.projectemirada.cat
  1. josep ( 14/08/2014 03:03:12 )
   Als centres Plus fresc,també es pot trobar
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies