Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Elaborem una anàlisi estratègica de la custòdia al País Basc

Dimecres 8 Gener 2014 - 15:27

La Xarxa de Custòdia del Territori ha completat una anàlisi de l'estat de la custòdia a Euskadi per encàrrec del Govern Basc.

La xct ha lliurat aquest Nadal l'estudi "Análisis estratégica de la actividad de promoción de la custodia del territorio del Gobierno Vasco", per encàrrec del propi Govern Basc. L'estudi té dues parts principals, la primera analitzant els 3 anys de convocatòries d'ajuts a actuacions de custòdia a Euskadi (2011-13), i la segona fent una caracterització de l'estat de la custòdia al País Basc. A partir d'ambdues anàlisis es fa una anàlisi DAFO i s'extreuen 28 recomanacions estratègiques.

Per a l'estudi es van realitzar diverses entrevistes telefòniques amb agents implicats i una enquesta oberta a entitats i persones interessades. L'estudi ha estat a càrrec de Jordi Pietx i de Jofre Rodrigo, expert i col·laborador de la xct per a aquest treball.

Actualment el Govern Basc està valorant el document, que esperem poder difondre més endavant.Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies