Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participeu a la 12a Assemblea General Ordinària de la xct!

Dimecres 19 Juny 2013 - 11:33

Opinió de Montse Camps, Administrativa de la xct.

La XCT celebra la seva Assemblea General Ordinària, el proper divendres 14 de juny vora el mar, concretament a Arenys de Mar (Maresme),  amb  la mirada posada  cap al futur i celebrant els 10 anys ja consolidats de la custòdia del territori i de la xct.

Al matí tenim l’assemblea, nom poc amigable, cert, però si ens acompanyeu podreu comprovar que és bon moment per fer un repàs de la feina feta i la voluntat de fer-ne molta més, i en el cas de la xct, que la seva missió es impulsar la custòdia del territori com a estratègia de participació de la societat en la conservació i gestió del medi natural, rural i urbà, el treball que exposarem és molt divers, acompanyat d’alguns números, pocs però necessaris, i sobretot, és un exercici de transparència.

Entre les 12h i les 14h, en el mateix local del Centre Cultural Calisay, el local cedit per l’Ajuntament d’Arenys de Mar per celebrar l'Assemblea , tindrà lloc el procés participatiu d’elaboració del Pla Futur de la xct, amb la col·laboració de Sinnple; celebrem els 10 anys, però en volem fer molts més i per això cal planificar el futur de la manera més participativa possible, com ens agrada a la xct, ja que sense la vostre implicació som conscients de que no existiríem.

És per això que us convidem a tots, membres i no membres de la xct, al nostre 10è aniversari (#10xct), al que li reservem un espai dins l’ajustat ordre del dia (per a més informació consulteu el programa detallat de l'Assemblea), però que de ben segur riurem tots una estona i, com no, en sereu partícips.

Tot seguit hi haurà un dinar per refer forces i a les 16h. iniciarà la sortida tècnica (veure programa de la sortida). Ens trobarem al port de pescadors d’Arenys de Mar on,  gràcies a la col·laboració de l’associació Submon i la confraria de pescadors Sant Elm, coneixerem el projecte de custòdia marina "Canyons del Maresme". Veurem les arts de pesca utilitzats, les espècies, objectius i la estacionalitat de cada art. També farem un reconeixement de les diferents embarcacions i assistirem a la subhasta del peix a la Llotja per conèixer més bé els temes de comercialització i custòdia marina.

Paral·lelament, està previst durant tot el matí la 1a fira mostra de marxandatge i productes comercials per a entitats de custòdia del territori.

Esperem comptar amb tots vosaltres en aquest acte!

Celebrant 10 anys, planificant el futur xct i ampliant coneixements de custòdia Marina.

NOTA: podeu confirmar la vostra assistència a l'Assemblea a través del següent formulari: www.xct.cat/forms/assemblea13


Montse Camps
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies