Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Es presenta la Red de Custodia de Madrid y Castilla la Mancha

Dimarts 4 Juny 2013 - 15:58

La presentació va tenir lloc el passat 28 de novembre a Madrid.
Amb l'objectiu de donar a conèixer la Xarxa i animar altres entitats i persones a formar part de la mateixa o de participar de les seves activitats, es va presentar aquesta Xarxa de Custodia del Territori a la seu de la Fundación Biodiversidad.

La Red de Custodia del Territorio de Madrid y Castilla-La Mancha neix del treball realitzat per diferents persones i entitats interessades en impulsar la custòdia del territori com a estratègia per a la conservació i gestió sostenible del territori, el paisatge, els valors patrimonials, els hàbitats, els processos naturals i les espècies presents en aquestes 2 comunitats autònomes.

Durant la presentació van intervenir la cooperativa de desenvolupament rural Heliconia.s.coop.mad , l'Associació Territorios Vivos y La Fundación Internacional para la Restauración de los Ecosistemas (FIRE).

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web: http://custodiaterritoriomcm.org

El procés de creació d'aquesta xarxa sorgeix arran de que diverses entitats i persones dels àmbits territorials de les comunitats de Madrid i Castella-la Manxa, portaven coincidint de manera reiterada tant en actes de promoció de la Custòdia del Territori (CdT) com en projectes de diversa índole relacionats amb la conservació i el desenvolupament rural sostenible.

Davant la necessitat de tenir un espai de confluència i que facilités el treball en xarxa sota uns mateixos principis i objectius, es va proposar la idea de crear una estructura que permetés ser un espai de representació de les entitats, propietaris i usuaris de la CdT, i que permetés, a més, enfortir la feina que es realitzava de manera separada per cada entitat en aquestes dues comunitats. El procés de creació de la xarxa, es va començar a desenvolupar en el marc d'un projecte beneficiari de la Convocatòria de subvencions 2012 de la Fundación Biodiversidad.

Imatge > Plataforma de Custodia del Territorio


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies