Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria Momentum Project 2013

Dimecres 6 Febrer 2013 - 16:43


Momentum Project (http://momentum-project.org) és el programa d’emprenedoria social impulsat per la Fundació BBVA i  ESADE, i amb la col·laboració de la fundació PwC.

Momentum Project dóna suport persones que detecten un problema social i decideixen buscar una solució innovadora i sostenible que contribueixi a la resolució de reptes socials i ambientals per mitjà d'una iniciativa empresarial.

El suport que s’obté és en formació (10 dies presencials i intensos al Campus Sant Cugat d’ESADE), acompanyament estratègic (elaboració conjunta d’un Pla de Desenvolupament) i accés a finançament (a través del Social Investment Day i del Vehicle de Finançament) a més de comunicació i networking.

Per a presentar candidatura en aquest programa, es consideren emprenedors socials aquells que reuneixen les següents característiques:
-Impacte social rellevant, sostenible econòmicament, innovador i escalable.
-2 anys en operació.
-2 empleats.
- Mínim 100.000 € d’ingressos anuals.
- Màxim un 50% d'ingressos provinent de donacions i / o subvencions.
- Activitat i impacte a Espanya.

Fins a 15 de febrer podeu presentar les vostres candidatures d’emprenedors socials a través de la seva web.

El procés de selecció de Momentum Project 2013 constarà de 3 fases:

1a fase – recepció de candidatures a través del formulari online. Es preseleccionaran els candidats que passaran a la següent fase. Us recomanem que consulteu els criteris de selecció del programa a les bases completes.

2a fase – es demanarà més informació a les candidatures preseleccionades. Durant aquest periode els candidats iniciaran un procés d’aprenentatge online en matèria d’empreneduria social guiats per estudiants del MBA d’ESADE. Els exercisis realitzats serviran a l’equip de Momentum Project per realitzar un segon filtre del procés de selecció.

3a fase – el Comitè Científic de Momentum Project es reunirà a finals d’abril i seleccionarà als 10 emprenedors que participaran al programa.  A partir de juny començarà l’etapa de formació i acompanyament estratègic per a l’elaboració del pla de creixement.

Cal destacar que l'organització del programa estima que el suport que rep cada candidat escollit té un valor de més de 50.000€ en formació i un pla de comunicació global estimat en 100.000€.

Per a més informació consulteu la web del Projecte: www.momentum-project.org o les Bases de la Convocatòria en PDF.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies