Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Programa @EmprenSocial 2013

Dimecres 6 Febrer 2013 - 16:32


S'ha obert el termini per participar al Programa @EmprenSocial 2013

El Programa @EmprenSocial te entre altres objectius reforçar la viabilitat i la visibilitat dels projectes d’emprenedoria social que hi participin i ampliar la presència d’aquest nou corrent emprenedor en el conjunt de la societat.

Si voleu participar en aquest programa, s’ha obert un període d’inscripció fins el 18 de febrer per participar a 5 tallers del projecte “EmprenSocial: Viabilitat i Visibilitat de l’Emprenedoria Social a Catalunya”, que tenen com objectiu contribuir a posicionar amb viabilitat estratègica projectes d’emprenedoria social en els següents àmbits :

- Orientació estratègica: Facilitar eines per definir adequadament la cadena de valor i la cadena de sentit del projecte emprenedor, analitzant els seus objectius econòmics i socials, identificant el públic objectiu i definint la seva estratègia de diferenciació.
- Negocis conjunts i aliances: Identificar la complementarietat de productes i serveis, potenciar aliances territorials i sectorials, desenvolupar canals de compra o distribució conjunta i millorar el posicionament comercial.
- Vendes i comercialització: Identificar tècniques de venda per aplicar-les adequadament millorant la gestió comercial.
- Habilitats comunicatives: Adquirir competències clau en l’àmbit de la comunicació, amb clients i proveïdors, medis de comunicació i societat en general.
- Finançament: Identificar fonts de finançament i conèixer les eines necessàries per presentar projectes davant de possibles finançadors o inversors.

Per inscriure's trobareu un formulari online a la seva web on es demana informació del vostre projecte emprenedor.

Finalitzat el termini d’inscripció es convocaran els projectes que s’ajustin a les característiques indicades a una entrevista per tal d’escollir els 30 projectes participants.

Us recomanem que feu un cop d’ull al Blog del Programa (http://emprenedoriasocial.wordpress.com) on hi trobareu informació dels projectes que van participar a l’edició 2012 d’aquest programa, així com el vídeo resum dels resultats del Programa 2012 (www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0sAokuoAOdg)

Per a més informació sobre el Programa i com formalitzar la sol·licitud consulteu la seva web: www.emprenedoriasocial.cat o contacteu amb ells via email: emprenedoriasocial@emprenedoriasocial.cat

Destaquem que en anteriors edicions hi ha participat entitats com el Consorci de les Gavarres, el Projecte Boscos de Muntanya, Rurbans a través del seu projecte Obrador Xisqueta, l’Espai Tomata o Pagès 2.0.

Aquests tallers pertanyen al Projecte Innovador PIE-27-2012. Emprensocial. Viabilitat i visibilitat de l’emprenedoria social a Catalunya. Projecte del Departament d’Empresa i Ocupació promogut per la Fundació Empresa i Ciència, amb el finançament del SOC i el FSE per enfortir l’emprenedoria social a Catalunya.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies